Slank en fit de zomer in

5 juni 2013 om 00:00 Ondernemend

Zaterdag 8 juni houdt Sportschool M&M The Next een open dag. Een geweldige kans om de veelgeprezen Milon cirkel 1 maand gratis uit te gaan proberen. Daarnaast zal deze dag in het teken staan van het Programma voor Gewichtsbeheersing. Dit unieke programma is speciaal voor The Next ontwikkeld. Fiona vertelt: ,,Veel mensen hebben al zoveel geprobeerd om af te vallen, maar het geeft maar zelden een blijvend resultaat. Uniek van ons programma is dat we de oorzaak van het overgewicht aanpakken en mensen dan leren hoe zij op een gezonde en lekkere manier flink kunnen afvallen.’’ Marco: ,,80% van de mensen die bij ons komen sporten, willen afvallen of hun figuur verbeteren. Met alleen sporten kom je er dan vaak niet, een gezonde leefstijl is ook belangrijk. Met dit programma vliegen de kilo’s eraf!’’

NIJKERK - Fiona Kas, Natuurdiëtist, en Marco van Kooten van M&M The Next hebben de handen ineengeslagen en bieden u nu een uniek programma om blijvend van de overtollige pondjes af te komen.

Dagmenu’s en lekkere recepten vormen de basis. Twaalf weken lang is er wekelijks contact om te bepalen hoe het gaat. Met de komende vakantieperiode wordt rekening gehouden. Het programma wordt zo nodig om uw vakantie heen gepland.

Informatiebijeenkomst

Tijdens de open dag zullen er twee sessies zijn, om 10:00 en 13:30 uur, waarin het programma wordt toegelicht. U kunt hier vrijblijvend naar toe komen: M&M The Next, Henri Nouwenstraat 2, Nijkerk.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie