Jeugd- en jongerenfestiviteit Blits, onderdeel van het feest Nijkerk 600

21 mei 2013 om 00:00 Nieuws

HOEVELAKEN/NIJKERK - Het jeugd- en jongerenfestival Blits is een activiteit in het kader van het feest Nijkerk 600 en is een initiatief van de Stichting Jeugd- en Jongerenwerk Gemeente Nijkerk. Met dit festival wil de stichting een bijdrage leveren aan het feit dat Nijkerk zeshonderd jaar geleden stadsrechten kreeg en tevens wordt gevierd dat het jongerencentrum Blits in 2013 twintig jaar bestaat.

De cultuur historische festiviteit Blits wordt op woensdag 5 juni vanaf 14.00 tot 22.00 uur voor de jeugd en jongeren in de leeftijd van 10 tot en met 18 jaar georganiseerd. De festiviteit vindt plaats in het jongerencentrum Blits en de Grote Zaal van De Haen aan de Brink 10d in Hoevelaken.

Door Oud Hollandse spelen van toen te combineren met Moderne spelen van nu laat de organisatie zien dat de oude spelen net zo leuk en spannend zijn als de nieuwe spelen. Naast de Oud Hollandse spelen zijn er springkussens, dans-clinics en lasergames en er is een podium waar iedereen zijn talenten kan laten zien. Kortom een prachtige festiviteit voor de jeugd- en jongeren in Hoevelaken, in de stijl van het feest Nijkerk 600 stadsrechten.

www.jongerenwerknijkerk.nl en www.nijkerk600.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie