Loet van Wegen onverslagen op Nr. 1 in Duitsland

20 mei 2013 om 00:00 Nieuws

HOEVELAKEN - Voormalig autoshop eigenaar Loet van Wegen uit Hoevelaken is samen met echtgenoot Rob Gelaudemans voor de 5e keer op rij onderscheiden. Nu met de Zoover Award 2013 voor hun 'Haus Alle Jahreszeiten' in Willingen met de 'Best gewaardeerde appartementen van heel Duitsland'.

Zoover is het grootste online-beoordelingsportaal voor vakantie accommodaties van Europa. Sinds 2009 reikt Zoover Awards uit aan de best beoordeelde accommodaties en sinds 2009 zijn Loet en Rob al onovertroffen in de rubriek appartementen.

Loet: ,,Al lijkt het wat saai nieuws omdat we de afgelopen 5 jaar elk jaar de Award hebben gewonnen, maar het tegendeel is waar. Het is juist erg moeilijk de waarderingen én hoog te houden én te krijgen. Wij verbeteren ondanks onze hoge positie nog steeds erg veel aan de woningen en het pand. Het afgelopen jaar bijvoorbeeld 42 nieuwe deuren , 2 slaapkamers en 2 balkons gerenoveerd. En de prijzen zijn al jaren hetzelfde. Vaste gasten (en die hebben we gelukkig erg veel) waarderen dat ongelofelijk. Steeds is er weer wat vernieuwd als ze terugkomen en dat doet goed. Ook wordt er wel gedacht `ach ze hebben al 250 beoordelingen, dus waarom zou ik er nog één bij zetten. Juist dat kan ervoor zorgen dat we nauwelijks gewaardeerd worden in een jaar en dan lopen we de Award het volgende jaar mis. Maar gelukkig zijn gasten zo enthousiast dat ze graag een beoordeling plaatsen.

Veel gasten uit Hoevelaken en Nijkerk zien we jaarlijks terug. We geven onze nieuwe gasten ook een DVD mee naar huis van ons Haus en de omgeving en dat versterkt de mond tot mond reclame natuurlijk aanzienlijk. Die DVD´s gaan in de gemeente Nijkerk rond en zo houden wij het lijntje Hoevelaken/Nijkerk met Willingen levendig. Nog steeds komen er oude autoshop klanten/ dorpsgenoten voor de eerste keer naar Haus Alle Jahreszeiten wat steeds een leuk weerzien is.

Wilt u meer informatie, kijtk u dan op www.hausallejahreszeiten.de

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie