Kom langs bij de Flitstriahtlon

20 mei 2013 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - Op woensdag 5 juni 2013 is het weer zo ver, dan zal de atletiekvereniging van Nijkerk, de Nutreco/Trouw Nutrition Flitstriathlon van start laten gaan!

De populariteit van de flitstriathlon blijkt wel uit het feit dat de triathlon elk jaar in korte tijd is volgeboekt. Zowel toppers als recreanten zullen ook dit jaar weer aan de start verschijnen.

Ook onder supporters wordt de flitstriathlon steeds populairder. De aanmoedigingen van de supporters maakt dat Nutreco/trouw Nutrition Flitstriathlon een bruisend sport evenement is in Nijkerk!

Om 18.45 uur zal de estefette serie van start gaan. Hierbij wordt de triathlon door 3 personen afgelegd.

Om 19.00 uur gaat de eerste deelnemer van de tijdritserie het water in. Elke 10 seconden start een sporter voor het zwemonderdeel (400m). Na het zwemmen wordt er 20 km gefietst in de omgeving van Nijkerk. Als deze prestatie is geleverd zal elke deelnemer nog 2 rondes van 2,5 km hardlopend afleggen in de buurt van Bad Bloemendal.

Iedereen wordt van harte uitgenodigd om een kijkje te nemen bij een van de grootste en gezelligste sportevenementen van Nijkerk.

Voor de rest van het programma en overige info is er www.flitstriathlon.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie