Kapsalon Own Look bestaat 25 jaar

17 mei 2013 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - De naam Own Look staat voor een eigen visie. Een eigen stijl vol creativiteit, modebewustheid en klantvriendelijkheid.

Esther en Kees Rottier zijn de eigenaren van Own Look. Esther is oorspronkelijk de kapster, maar samen zijn zij ras ondernemers. Kortom de drijvende kracht achter de naam Own Look die met een team van professionals een vijftal kapsalons runt. De formulemanager Ellen van den Bosch hoort ook bij het management. Samen sturen zij een veertigtal medewerkers aan om het beste in Own Look naar boven te halen. ,,In 1988 begonnen wij in Amersfoort’’, vertelt Esther. ,,Een nieuw concept met oog voor mode en extra aandacht voor nieuwe ontwikkelingen en innovaties binnen het kappersvak. Deze combinatie maakte de kapsalon in Amersfoort tot een groot succes. Vijf jaar later kregen wij de mogelijkheid om een prachtig pand te gebruiken als nieuwe eigentijdse kapsalon in Driebergen. De tweede zaak gaf meer ademruimte en mogelijkheid om te groeien.’’ De daaropvolgende jaren openden Own Look nog een drietal salons: Leusden, Zeewolde en Nijkerk.

In de toekomst willen zij zich vooral richten op het behoud van de filosofie die Own Look tot dit succes hebben gebracht. ,,Meer groeien zou onze kracht belemmeren’’, voelt Esther. ,,Ik richt mij graag op een stempel van kwaliteit en klantvriendelijkheid in combinatie met modebewustheid. Als ik hier mijn passie en plezier in mag blijven ondervinden, dan is Own Look voor mij precies waar het zijn moet.’’

Zonder klanten kan geen enkele ondernemer, dat is duidelijk. Maar behalve een aantrekkelijke korting of een leuke actie, doen de meeste bedrijven niet veel voor hun klanten. Own Look maakte hier een uitzondering op de ‘regel’. ,,Om onze vaste klanten te bedanken voor hun trouwe klandizie en vertrouwen, hebben wij 13 april een uiterst professionele show gegeven. Een uitgebreide catwalk met de nieuwste kapsels en haarmode uit de jaren ‘60 en ‘80 met een knipoog naar 2013. Op dit feest kwamen klant en medewerker samen tot hun recht om te genieten van het succes van vijfentwintig jaar Own Look.’’

Own Look bestaat het hele jaar natuurlijk vijfentwintig jaar en dat gaan zij zeker in de kapsalons met leuke acties voor alle klanten vieren. Daarnaast blijven zij u de komende jaren met pakkende aanbiedingen en geweldige innovaties verrassen op het gebied van haarmode.

Own Look. Brede Beek 11, Nijkerk. Tel.: 033-2461050. www.ownlook.nl

advertentie
advertentie