Kleding huren bij Peet

17 mei 2013 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - Er leuk uitzien voor een themafeest, verkleedpartij of gala. Iedereen weet het al: Peet Verkleed zorgt ervoor. Eigenaresse Petra van Duinen heeft voor elk thema een ruim aanbod outfits voor zowel volwassenen als kinderen, betaalbaar en kwalitatief.

In de kelder van de Huserstraat 13 heeft Peet, samen met Het Kitsche Kluisje en Willemijns Winkeltje, de ruimte. Ter plekke kunt u rondsnuffelen en heeft u dan wat gevonden, dan kunt u ook passen en direct reserveren.

door Maureen van Goethem

Officieel opende zij haar winkel nog maar vier jaar geleden op 30 januari 2009, maar eigenlijk begon Petra zo’n twaalf jaar geleden al, vanuit een koffer. Omdat na twaalf jaar de zaak van Petra is gegroeid tot ruime winkel, lanceert zij haar nieuwe naam en binnenkort haar eigen website onder de naam Peet’s Kledingverhuur.

‘Peet Verkleed’ is een begrip in de regio Nijkerk. In al die jaren is de collectie dan ook aanzienlijk gegroeid. Van luxe middeleeuwse huurkostuums tot skeletpak voor Halloween, van indiaan tot victoriaans en van ridder tot hofdame. Country & Western, Caraïbisch, Clowns, petticoats, soulbroeken met wijde pijpen, hippie- en flowerpowerkleding, disco en glitterkleding. Wat dacht u van een dierenpak: konijn, pinguïn, olifant, tijger, leeuw, kip, koe, stier of ezel en nog veel meer. Petra: ,,Wij hebben kleding voor jong en oud, ook in grote maten.’’

Regelmatig worden nieuwe kledingstukken en bijpassende accessoires toegevoegd aan het assortiment. En als Peet het niet heeft, dan gaat zij op zoek voor u. Het gehuurde kostuum kan compleet worden gemaakt met bijpassende accessoires zoals pruiken, hoeden, kettingen of brillen. ,,De accessoires kunt u bij ons kopen’’, aldus Petra. ,,En elke keer wanneer een kledingstuk retour komt, wordt alles nagekeken op gebreken, gerepareerd, gewassen en gestreken.’’

Nijkerk 600 jaar

Ter gelegenheid van Nijkerk 600 jaar heeft Petra onlangs nog middeleeuwse kostuums geleverd en ook voor de Veluwe Wandeltocht die op 25 mei plaatsvindt, zijn al enkele kostuums verhuurd. De wandeltocht is extra feestelijk dit jaar: er zijn mooie prijzen te winnen voor de (groep) wandelaars met de meest originele kledij en de beste presentatie.

Openingstijden: Maandag van 13.00-14.00 en van 18.30-20.30 uur, woensdag van 13.30-16.30 uur, donderdag van 13.30-16.30 en van 18.30-20.30 uur, vrijdag 13.30-19.00 uur en zaterdag op afspraak.

Peet’s Kledingverhuur. Huserstraat 13, Nijkerk. Tel.: 06-57027211. www.peetskledingverhuur.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie