Monique & Tim komen naar Nijkerk

17 mei 2013 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - Op woensdag 29 mei, vanaf 15.00 uur, zullen Monique & Tim bij Verhoog Muziek in het centrum van Nijkerk een instore komen doen. Dit ter gelegenheid van de release van hun debuutalbum 'Grenzeloos', dat op 24 mei zal uitkomen.

Monique Smit en Tim Douwsma zullen kort optreden en daarna hun nieuwe album signeren. Wie woensdagmiddag de single of het album koopt krijgt voorrang bij het signeren. En natuurlijk mag je dan ook op de foto met Monique & Tim.

Smit en Douwsma kennen elkaar vanuit de wandelgangen bij de TROS, waarna een hernieuwde kennismaking plaatsvond bij het tv-programma 'Sterren Dansen Op Het IJs'. Na de opname van het eerste, uptempo duet 'Een Zomeravond Met Jou', waarmee het duo in 2011 een eerste hit op hun naam zette, volgt er nu een compleet album.

Onder muzikale leiding van Jan Smit en Edwin de Groot (onder andere verantwoordelijk voor hits van Jeroen van der Boom en Yes-R), hebben Monique en Tim twaalf duetten opgenomen in de VoTown Studio te Volendam.

Nederland is een geweldig nieuw duo rijker. Feitelijk kent ons land momenteel geen soortgelijk zangduo. Monique en Tim zijn daarbij gezegend met een multi-talent en de showbizz zit bij beide al van jongs af aan in het bloed. Een klik tussen de twee is dan ook geen toeval en een samenwerking aangaan een logisch vervolg.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie