Open dag bij Dierenartsenpraktijk Nijkerk Wellensiek

10 mei 2013 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - Van 18 tot en met 26 mei organiseert het LICG, het Landelijk InformatieCentrum Gezelschapsdieren, voor de 12e keer de Week van het Huisdier. Het thema van dit jaar is preventie. Dierenartsenpraktijk Nijkerk Wellensiek doet daar met plezier aan mee en organiseert op woensdagmiddag 22 mei een informatiemiddag.

Veel problemen bij huisdieren zijn te voorkomen door vooruit te denken en goede, preventieve maatregelen te nemen. Dat is beter dan achteraf problemen te moeten oplossen: het is effectiever, beter voor de portemonnee en vooral veel beter voor de gezondheid en het welzijn van het huisdier. Onderwerpen die aan de orde komen zijn onder andere het belang van vaccinatie en parasietenbestrijding, het voorkomen en vroegtijdig herkennen van ziekten, en goede voeding. Woensdag 22 mei van 14.00 tot 17.00 uur bent u van harte welkom bij Dierenartsenpraktijk Nijkerk Wellensiek, Holkerweg 52 in Nijkerk.

Voor kinderen is er een leuke speurtocht door de praktijk . Ook uw huisdier is van harte welkom voor een gratis gezondheidscontrole door één van de dierenartsen. Voor meer informatie: www.dapnijkerkwellensiek.nl.

advertentie
advertentie