Vanaf zaterdag rijdt Glazen Huys auto door Nijkerk

6 mei 2013 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - Tijdens het Auto Evenement op 11 mei gaat Het Glazen Huys weer een stapje verder met de promotie van dit unieke evenement in december. Op deze dag zal de auto van Het Glazen Huys omgetoverd worden tot een opvallend reclame-auto door middel van een volledige autobestickering. Iedereen is van harte welkom om dit live te bewonderen.

Deze zogehete carwrap zal uitgevoerd worden door Todd Reclamemakers uit Hoevelaken. Zij zijn al 14 jaar actief in de beletteringsbranche. Todd zal naast deze promotiebestickering ook de aankleding van Het Glazen Huys met sfeervisuals verzorgen.

Dit jaar zal Todd hun jaarlijkse "Plak je Bak" actie koppelen aan Het Glazen Huys. Bij deze actie kan iedereen kans maken op een carwrap voor zijn of haar auto door zoveel mogelijk facebooklikes te verzamelen op de ingezonden auto. Voor elke facebooklike zal Todd een bedrag aan Het Glazen Huis doneren! Hoe meer likes, hoe hoger het donatiebedrag. Todd zal in december het totale 'like-bedrag' aan Het Glazen Huys overhandigen. Daarbij zal de auto van de winnaar in diezelfde week worden ge-carwrapt op het Plein. Wil jij meedoen? Wordt dan alvast Fan van Todd Reclamemakers op Facebook om op de hoogte te blijven.

advertentie
advertentie