Renaissance 12,5 jarig bestaan, open huis en nieuwe naam

3 mei 2013 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - Als 18-jarige begon ze met haar eigen schoonheidssalon boven bij haar ouders aan de Oosterstraat. Diverse verhuizingen en verbouwingen in 12,5 jaar later is Diana van Dronkelaar nog altijd met haar vak bezig. Inmiddels is ze gevestigd aan de Beekhoven, heeft ze Charissa van de Water aangenomen, maakt de naam Renaissance plaats voor een andere én is de gespecialiseerde kennis enorm uitgebreid. Wat altijd onveranderd is gebleven, is de liefde voor het vak en de drive haar klanten een goed en vertrouwd gevoel mee te geven tijdens behandelingen.

Op 24 mei bestaat Renaissance precies 12,5 jaar. Om dat te vieren is iedereen die vrijdag welkom op het open huis (10.00 tot 17.00 uur). Er volgt een kennismaking en demonstraties, zoals permanente make-up, Nimue huidverbetering, Sothys huidverzorging en dr. J. Krant is aanwezig voor vragen over fillers/ botox. Iedereen krijgt een leuke attentie mee. Dit is gelijk hét moment om de gloednieuwe naam van de salon te introduceren.,,De tijd is rijp voor een nieuwe naam omdat het woord Renaissance de lading niet meer dekt. Nu doen wij veel meer dan welzijn en beleving. Onze specialisaties zijn uitgebouwd. Wij zijn dan ook gespecialiseerde schoonheidsspecialisten'', zegt Van Dronkelaar. Hierbij is het creëren van een fijne en vertrouwde omgeving heel belangrijk.

Huidproblemen

Ontsierende plekjes, steelwratjes, couperose, (jeugd)acné, overbeharing, enzovoorts worden vakkundig en serieus aangepakt. Ook bindweefselmassage, littekenbehandeling en anti-rimpelbehandeling tegen huidverslapping of behandeling voor een droge/schilferige of juist een vette huid zijn mogelijk. ,,Wij kijken naar de oorzaak van problemen. Het doel is altijd gericht op resultaat.'' Goed om te weten is dat een groot aantal behandelingen volledig wordt vergoed door de zorgverzekering.

Unieke techniek wenkbrauwen

Wanneer iemand dunne, bijna geen óf helemaal geen wenkbrauwen heeft of onregelmatige haargroei is er goed nieuws. Renaissance is één van de weinige salons die de gespecialiseerde '3d hairstroke techniek' in huis heeft. Er wordt een zo natuurlijk mogelijke wenkbrauw gemaakt op basis van de beste kleur én het beste model passend bij het gezicht. De eisen die worden gesteld aan dit vakwerk zijn hoog. Lang niet iedere beautysalon mag dit dan ook uitvoeren.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie