Bas van der Voort 0-1; Lorenzo Netteb 0-2; Rachid Yilmaz 0-3

1 september 2010 om 00:00 Nieuws

NIJKERKERVEEN - Veensche Boys wacht zaterdag een moeilijke seizoensopening tegen Zuidvogels in Huizen. Afgelopen week speelden beide ploegen in Nijkerkerveen voor de beker en verloren de Boys kansloos met 0-3.

De voorbereiding van de gasten werd verstoord door een ongeval in de straten van Nijkerkerveen, maar -hoewel een aantal spelers daardoor langs de kant bleef- veel invloed had dit niet op het spel. De hele wedstrijd was Zuidvogels beter dan Veensche Boys. Vooral voorin wisten de Veenders geen indruk te maken, zoals eigenlijk al de bekerduels. Drie wedstrijden niet scoren voorspelt niet veel goed voor de competitie, maar trainer Peters houdt vertrouwen: ,,Natuurlijk is niet scoren niet leuk, maar we wanhopen niet. We zijn de underdog in deze eerste klasse en zullen keihard werken voor goede resultaten. En geloof me, we kunnen echt beter dan we zaterdag tegen Zuidvogels hebben laten zien.”

Zuidvogels is zaterdag weer de tegenstander, alleen dan in Huizen. Vanaf 14.30 uur gaat Veensche Boys -gewaarschuwd- op zoek naar een goed resultaat.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie