Creatieve nagels bij Fantasy Nails

7 juli 2010 om 00:00 Nieuws

Helaas is niet iedereen met sterke nagels bedeeld. Nagels kunnen splijten en breken. Of misschien bijt u nagels en wilt u daar van af. Kunstnagels door middel van verlenging zijn dé manier om van het nagelbijten af te komen, voor dames én heren.

NIJKERK - U kent het wellicht. U heeft een prachtige jurk aan met mooie open schoenen. En dan kijkt u naar beneden en ziet uw tenen. Mooie nagels zijn een sieraad voor uw voeten en ook handen.

door Maureen van Goethem

Hetty en Marleen van Essen, moeder en dochter, hebben sinds september 2004 in het centrum van Nijkerk een bijouterie en nagelstudio genaamd Fantasy Nails. In het begin deed Hetty de nagelstudio en stond Marleen in de winkel.

Gaandeweg veranderden hun interesses en wilde Hetty meer in de winkel werken. Marleen had eigenlijk meer zin om de nagels te doen. ,,Daarom heeft zij zo’n drie jaar geleden de nagels overgenomen en ik de winkel”, aldus Hetty. ,,Er zijn een paar klanten die ik graag zelf nog behandel, maar in principe doet Marleen verder alles.”

Hetty: ,,We verzorgen voornamelijk handen, maar Marleen krijgt steeds meer klanten voor voeten. De dichte schoenen gaan natuurlijk de kast in en de slippers komen er uit. Dan kijk je nu eenmaal sneller naar de voeten en dat moet er natuurlijk mooi uit zien.”

Marleen doet ook aan manicure, een behandeling van de handen maar vooral van de nagels. De behandeling kan worden uitgebreid met een scrubbehandeling, handmassage en/of paraffine behandeling, vooral voor mensen met ruwe handen is dit een verwennerij. Naar keuze kunnen er kunstnagels op de natuurlijke nagels geplakt worden of de natuurlijke nagels kunnen gelakt worden. ,,Wij werken bijvoorbeeld graag met gel. De gelnagel wordt met een penseel opgebouwd en uitgehard onder een uv-lamp.”

Nail-art

Het is bij Fantasy Nails dus ook mogelijk om teennagels te voorzien van prachtige nail-art. De mogelijkheden zijn grenzeloos. ,, Nail-art staat voor kunst op de nagels,” gaat Hetty verder. ,,Je hebt altijd iets unieks want geen nagel is hetzelfde. Dit komt doordat nail -art bijna altijd met de hand wordt geschilderd. Dit wordt gedaan met speciale penselen en nagelverf.”

De keuze voor gelnagels of acrylnagels is persoonlijk. Het zijn twee verschillende mogelijkheden. Alleen door beiden uit te proberen zal de klant ervaren wat het meest prettig is.

u Fantasy Nails. Synagogepad 15 te Nijkerk. www.fantasy-nails.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie