Visser Automotive: nieuwe modellen

23 juni 2010 om 00:00 Nieuws

Daaromheen is een leuk programma bedacht met items om dromen binnen handbereik te brengen.

NIJKERK - Zaterdag 26 juni vindt bij Visser Automotive in Nijkerk de introductie plaats van de Peugeot RCZ en de Citroën DS3.

door Maureen van Goethem

Ter ere van de introductie organiseert Visser Automotive ‘Dreams’, alles over lifestyle, onthulling, kunst, entertainment en genieten. Alex Visser: ,,Wij hebben daar een aantal partners bij gezocht: Roodbeen presenteert exclusieve schrijfwaren, À la Marchal verzorgt de catering, Weldam Wines een wijnproeverij, Urbain Trade de exclusieve koffie’s, Norbertus een kunstenaar uit Amersfoort gaat een Ebretti elektrische scooter beschilderen en nog veel meer ‘betaalbare Lifestyle’. Want we willen laten zien dat echt mooi en lekker niet echt duur hoeft te zijn, vandaar: ‘Dreams’.”

Nieuwsgierig? Kom het zelf ervaren op ‘Dreams’, bij Visser, zaterdag 26 juni vanaf 15 uur!

Livera lingeriecheque

Samenwerking staat bij Visser Automotive hoog op de agenda. Dat moge blijken uit ‘Dreams’ waarbij Alex Visser klanten en lokale partijen bij elkaar brengt. ,,Samen sterk, flexibel en klantgericht”, zegt Visser ,,Zo is ook de samenwerking ontstaan met Livera Bos met vestigingen in Nijkerk en Barneveld. “

,,Livera Bos is al klant bij Visser Automotive sinds 2003, en aangezien wij graag maatwerk leveren en onze klanten graag positief verrassen geven we nu ook, bij de passende doelgroep, een lingeriecheque zodat bij Livera een mooi setje uitgezocht kan worden.

,,Het is voor veel mensen misschien geen voor de hand liggende associatie; auto en lingerie’’, zegt Manuela Bos van Livera. ,,Maar het is zeker een origineel cadeau bij een auto.” ,,Maatwerk, daar gaat het om,” vult Alex aan. ,,En daar ligt ook de overeenkomst met Livera.’’

Parkeerbonnen

Dat Visser Automotive graag samenwerkt met lokale ondernemers blijkt ook wel uit de parkeerbonnen Aktie. In Nijkerk moet voor parkeren worden betaald. In samenwerking met de gemeente heeft AutowasPark Nijkerk/Visser Automotive sinds april dit jaar de tickets voorzien van kortingsbonnen. Daarop staat bijvoorbeeld een korting van € 4,00 op autowasbeurten in de autowasstraat van Visser. Of een flinke korting op APK-keuringen. Dat maakt parkeren in de binnenstad weer leuk en is dus goed voor de lokale ondernemers. Niet weggooien dus!

uVisser Automotive, Boekdrukker 1-3, Nijkerk. www.visserautomotive.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie