Nieuw pand voor Ros Zonwering

23 juni 2010 om 00:00 Nieuws

Daarom zochten Heinz en Annette naar mogelijkheden. Zij kwamen in contact met de eigenaar van Langestraat 13 die een huurder voor het pand zocht en maar niet vond en boden een alternatief. In ruil voor opslag van de buitenzonwering en rollen tapijt zou de etalage van datzelfde pand door Ros worden aangekleed. Beide partijen waren er vervolgens snel uit.

NIJKERK - Het is al weer ruim drie jaar geleden dat Heinz Ros en zijn zus Annette Ros begonnen met hun eigen zaak, Ros Zonwering. Zij voegden de Decorette-formule aan de eigen collectie toe en nu blijkt dat het huidige pand te klein is geworden. ,,Toen wij Decorette werden wisten we al dat opslag een groot probleem zou worden,” vertelt Annette. ,,Het was erg krap geworden en de collectie werd steeds groter. Uitzien naar een groter pand was zeker een reële optie aan het worden.”

door Maureen van Goethem

Kriebelen

,,Dat hebben wij ruim een half jaar gedaan, maar toen ging het toch kriebelen. Het is een mooie ruimte en biedt veel mogelijkheden.”

De Decorette wil als organisatie ook een beetje invloed hebben op de uitstraling van de winkels. Dat betekent ook voor Ros dat een nieuwe huisstijl ingebracht gaat worden in de nieuwe winkel. ,,Het is veel ruimer waardoor wij bijvoorbeeld sfeerkamers kunnen plaatsen. De sfeerkamers nodigen uit om doorheen te lopen en vormen een bron van inspiratie. Uitnodigend om te combineren. Prikkelend om de woning weer eens aan te pakken,” aldus Annette. ,,De grootste verandering zal zijn dat het echt een woonatelier wordt,” vult Heinz aan.

Presentaties

Daarnaast zijn er presentaties door middel van panelen waardoor de consument nog beter een keuze kan maken. Er liggen woonbladen op de tafel waar iedereen vloerbedekking/laminaat, zonwering/raambekleding en gordijnstoffen, verf en behang, aangevuld met accessoires kan uitzoeken. Ook op het gebied van vloeren kan Ros nu nog meer laten zien. Ros Zonwering & Decorette heeft daarmee de oplossing voor alle zes wanden van het huis. Kortom: Ros Zonwering & Decorette biedt een totaalconcept aan zowel particuliere als zakelijke klanten.

De officiële opening is voor genodigden maar vanaf vrijdag bent ook u van harte welkom om in de nieuwe winkel te komen kijken. Zaterdag 26 juni staat er nog meer op het programma, met verrassingen voor jong en oud. Daarnaast zal ook een ijscoman bij het pand zijn opwachting maken.

uRos Zonwering/Decorette, Langestraat 13, Nijkerk. Tel. 033-2463648. www.decorette.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie