Chiropractie Nijkerk bestaat één jaar

2 juni 2010 om 00:00 Nieuws

De inwoners van Nijkerk zijn blij met een eigen chiropractiepraktijk in Nijkerk. Wagers zegt: ,,De praktijk is in een korte tijd enorm gegroeid. Wij zijn sinds afgelopen maand zelfs vier dagen per week open. Deze uitbreiding van openingstijden heeft als voordeel voor onze klanten, dat we bijna geen wachttijd kennen. Wat zeer prettig is, want als je ergens last van hebt wil je natuurlijk graag snel geholpen worden.”

NIJKERK - Chiropractor Richard Wagers zag vorig jaar mei zijn wens in vervulling gaan toen hij de deuren van Chiropractie Nijkerk opende. Voor die tijd werkte hij al als chiropractor in Amersfoort en Utrecht.

door Maureen van Goethem

Waarvoor ga je naar een chiropractor? Wagers: ,,Nek-, rug- en hoofdpijn zijn veel voorkomende klachten die met chiropractie verholpen kunnen worden. Maar wat de meeste mensen vaak niet weten is dat ook migraine, een whiplash, een hernia, RSI en bekkenklachten naar aanleiding van bijvoorbeeld een zwangerschap te verhelpen zijn met chiropractie.”

,,Daarnaast hebben ook kinderen baat bij een bezoek aan de chiropractor.” Wagers legt uit dat je hierbij bijvoorbeeld moet denken aan een huilbaby, een baby met een voorkeurshouding of wanneer deze last heeft van astma, oorontstekingen, constipatie of groeipijnen.

Ondanks het feit dat men voor een chiropractische behandeling geen verwijzing nodig heeft, wordt intensief samengewerkt met huisartsen, specialisten (orthopeden en neurologen) en fysiotherapeuten.

Gratis inloopspreekuur

Chiropractie is heel veelzijdig. Jammer dat veel mensen nog niet weten wat chiropractie voor ze kan betekenen? ,,Dat klopt,” zegt Richard Wagers. ,,Helaas bestaat nog best veel onduidelijkheid over wat een chiropractor precies doet.”

Maar daar heeft hij een oplossing voor gevonden. Op maandag 7 juni houdt hij daarom van 14.00 uur tot 16.00 uur een gratis inloopspreekuur. Dus heeft u klachten die maar niet over willen gaan of heeft u zelfs al eens te horen gekregen dat u er maar mee moet leren leven en vraagt u zich af of chiropractie iets voor u kan betekenen? Loop dan maandag 7 juni binnen voor een vrijblijvend gesprek met Nijkerk’s Chiropractor, Richard Wagers.

Afspraak

U kunt ook nu al een afspraak maken om zonder wachttijden terecht te kunnen bij Chiropractie Nijkerk of kijkt u voor meer informatie op de website.

u Chiropractie Nijkerk. Havenstraat 7b, Nijkerk. Tel. 033-2456870. www.chiropractienijkerk.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie