Nieuwe meldingen zedenzaak

12 mei 2010 om 00:00 Nieuws

Vorige week werd bekend dat twee meisjes van 16 en 17 jaar op de Nachtegaalsteeg tussen het complex van Sparta Nijkerk en het zwembad door een man onder bedreiging van iets dat op een vuurwapen leek, zijn verkracht. Dat gebeurde in de nacht na Koninginnedag rond 12.30 uur. Omdat de politie er rekening mee houdt dat de dader meerdere aanrandingen heeft gedaan, werd een oproep gedaan aan de bevolking om dit soort zaken te melden. Inmiddels zijn er drie nieuwe meldingen bij de politie binnengekomen van vrouwen die zeggen te zijn lastig gevallen.De politie onderzoekt of er overeenkomsten zijn met de verkrachtingen in Nijkerk. Het is niet bekend of er bij de nieuwe meldingen sprake is van gebruik van iets dat op een wapen lijkt.

Signalement van de dader is verder uitgebreid NIJKERK - In de verkrachtingszaak van twee meisjes in Nijkerk, zijn nieuwe meldingen gekomen. Het gaat om drie vrouwen die zeggen te zijn lastiggevallen.

door Henk Brinkman

In het tv-programma Opsporing Verzocht werd het signalement van de dader nader omschreven. Het gaat om een blanke man van ongeveer 25 jaar en ongeveer 1,75 lang. Hij heeft zeer kort, blond stekelhaar en hij kijkt scheel.

Wie meer weet over de zaak kan contact opnemen met de politie via 0900-8844. Anoniem melden kan ook via 0800-7000.

advertentie
advertentie