Kool 1-0; Hendriksen 1-1, Vink 1-2; Manupassa 1-3; Jelte Bakker 2-3; Rahimi 3-3; De Haan 4-3

4 mei 2010 om 00:00 Nieuws

NIJKERKERVEEN - In een doldwaas duel heeft Veensche Boys zaterdag de laatste kans op promotie behouden. Een 1-3 achterstand tegen DFS werd omgebogen tot een 4-3 overwinning.

Een beter Veensche Boys kwam verdiend aan de leiding door een treffer van Kool. Doelman Epskamp maakte vervolgens een slippertje, wat de 1-1 opleverde. Na slap spel stond het na rust ineens 1-3, terwijl Veensche Boys vrijwel steeds de beter ploeg was. De spelers besloten gas te geven en het slotoffensief kwam op gang. Het werd een wonderbaarlijke ontsnapping, want na de treffers van Bakker en Rahimi, zorgde uitblinker Daniel de Haan voor de winst.

Door de overwinning houdt Veensche Boys kans op promotie. Zelf moet de ploeg winnen van kampioen AVW’66 en concurrent Zwart Wit’63 mag niet winnen tegen Lelystad’67. De kans op rechtstreekse promotie blijft bestaan voor de Blauwe Helden, anders resteert waarschijnlijk de nacompetitie. En dat dankzij de sterke tweede seizoenshelft. Zaterdag wordt het slotakkoord gespeeld vanaf 14.30 uur in Westervoort.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie