Van de Kamp 0-1; Kassenaar 1-1; gestaakt

4 mei 2010 om 00:00 Nieuws

HOEVELAKEN - Het duel tussen Hoevelaken en Stroe iszaterdag in de rust gestaakt. Scheidsrechter Haarnack was te geblesseerd om te beginnen aan de tweede helft. Donderdag 6 mei spelen Hoevelaken en Stroe het restant van het duel uit bij een tussenstand van 1-1.

Hoevelaken streed in een gewijzigde opstelling tegen het op de tweede plaatst staande Stroe. Zo maakten A-junior Maikel Bakker en Sjoerd Kloppenburg, normaal spelend in het derde, hun debuut. De wijzigingen deden het spel van Hoevelaken goed, want ze speelden sterk en gedurfd. De snelle tegenslag met de treffer van Van de Kamp voor Stroe, was aanleiding om extra bij te schakelen. Het kwam tot de verdiende gelijkmaker door Ruud Kassenaar, na knap voorbereidend werk van Tim Overmars.

Voor rust liet scheidsrechter Haarnack zich uitgebreid behandelen en kreeg Hoevelaken enkele grote kansen op de voorsprong. Beide acties hadden geen succes. Het bleef 1-1 en het duel werd gestaakt omdat de scheidsrechter niet verder kon. Het restant van het duel wordt al komende donderdag 6 mei uitgespeeld vanaf 19.30 uur in Hoevelaken.