Tim Overmars 0-1; Kay van Scharrenburg 1-1; Arno Klaassen 2-1; Sven van Scharrenburg 3-1; Han Vaessen 4-1; Ruud Kassenaar 4-2 en 4-3

28 april 2010 om 00:00 Nieuws

HOEVELAKEN - De promotiekansen voor Hoevelaken zijn sinds zaterdag verleden tijd. In Dieren was Gazelle Nieuwland met 4-3 te sterk.

Anders dan de thuiswedstrijd (0-8 verlies) deed Hoevelaken zaterdag wel goed mee. De gastheren speelden voor promotie, waar Hoevelaken ook nog kans op had. Na een gelijkopgaand begin kwam Hoevelaken op voorsprong, mede door weifelend optreden van de keeper. Voor rust kwam Gazelle op gelijke hoogte door afwachtend verdedigen

De eerste minuten na rust vergooide de gasten het zicht op een goed resultaat, door binnen een kwartier drie doelpunten te incasseren. De inhaalrace startte met enkele wisselingen en een alles-of- niets concept. Het werd uiteindelijk niets, al kwam Hoevelaken sterk terug en beleefde Gazelle benauwde momenten. Na het laatste fluitsignaal vierden de gastheren de promotie en droop Hoevelaken geslagen af. Zaterdag wacht het treffen met koploper Stroe op eigen veld. Het laatste thuisduel zal de ploeg zeker willen winnen vanaf 14.30 uur, al is de tegenstander weer niet eenvoudig.