Posthouwer 1-0; Van de Kamp 1-1

28 april 2010 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - NSC blijft de strijd om promotie volhouden. Zaterdag in Ermelo leek het verkeerd af te lopen, maar in blessuretijd kwamen de Nijkerkers nog op gelijke hoogte.

Een gelijkopgaande eerste helft, met een afwisselend overwicht voor beide ploegen, liet ploegen zien die strijden om promotie naar de Hoofdklasse. NSC voetbalde goed mee met de gastheren en was zelfs enkele keren dicht bij de openingstreffer. In de tweede helft viel Marco Lam al snel uit met een vervelende blessure. Hierna greep DVS’33 het initiatief en drukte NSC achteruit. Het wapen van de counter bleef echter ook voor Nijkerks gevaar zorgen.

Vijf minuten voor tijd kwam DVS’33 toch op voorsprong en moest NSC omschakelen. Met een opportunistische speelwijze wisten de gasten de thuisploeg in verlegenheid te brengen en diep in blessuretijd was het Van de Kamp, die de Nijkerkse ploeg de gelijkmaker schonk.

NSC zag SDVB tot op één punt naderen, maar staat nog steeds op een promotieplaats. Zaterdag vanaf 14.30 uur op De Burcht is winst op Urk nodig om de voorsprong te behouden.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie