Fraterman 0-1; Schepens 0-2; Van de Kamp 1-2; Bilanovic 1-3

21 april 2010 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - NSC startte zaterdag niet scherp genoeg aan het duel tegen DETO. Dat leidde in de eerste helft tot een tegentreffer, waarna de thuisploeg wel enigszins herstelde. Op slag van rust kregen de Nijkerkers echter een tweede tegenslag en werd de opgave voor de tweede helft nog moeilijker.

In de tweede helft ging NSC op zoek naar een beter resultaat en kwam beter in het spel. De blauwgelen kwamen dichterbij door Van de Kamp en gingen op jacht naar de gelijkmaker. De treffer van Bilanovic betekende echter de beslissing, waarmee de punten naar Vriezenveen vertrokken.

Ondanks het verlies staat NSC nog steeds op een plaats die aan het eind van de competitie recht geeft op promotie naar de Hoofdklasse. ,,Het wordt moeilijk, maar niet onmogelijk om bij de eerste vier te komen. Maar dat geldt ook voor die andere ploegen”, stelt trainer Jerry Cooke.

Zaterdag volgt een cruciaal duel in Ermelo tegen DVS’33. Bij winst zet NSC een grote stap, terwijl het bij verlies afwachten blijft. Het duel in Ermelo begint om 14.30 uur.

advertentie
advertentie