Blankwater 1-0; Peters 1-1

21 april 2010 om 00:00 Nieuws

HOEVELAKEN - De koers die Hoevelaken moet afleggen om te eindigen bij promotie naar de tweede klasse gaat over loodzwaar terrein. Het zal in ieder geval beter moeten gaan dan zaterdag, want toen werd in Otterlo met 1-1 gelijk gespeeld.

In Otterlo begon Hoevelaken zaterdag erg goed en kreeg het enkele goede kansen via Bas van de Velde. Gescoord werd er echter niet voor rust, waar Otterlo steeds beter in hun spel kwam.

Na rust gebeurde er meer, te beginnen met twee gele kaarten voor Peter van de Weerd en een sterker Otterlo. Toen Blankwater de 1-0 aantekende leek het verlies onafwendbaar. Een alles of niets offensief volgde en in de slotminuut volgde de beloning. Een scrimmage voor het Otterlose doel kwam bij Peters die de gelijkmaker binnenschoot.

Om de nacompetitie te halen, moet Hoevelaken de laatste drie duels winnen en dat zal niet meevallen. De ploeg moet nog tegen de top drie, te beginnen zaterdag tegen Gazelle Nieuwland. In Hoevelaken werd met 0-8 verloren, dus dat moet heel veel beter in Dieren. We kunnen het gaan volgen, ‘s middags vanaf 15.00 uur

advertentie
advertentie