Optima, financiële zaken & verzekeringen

14 april 2010 om 00:00 Nieuws

Vanuit het pand aan de Westerdorpsstraat 38 worden de werkzaamheden verricht. Wim houdt zich als gecertificeerd financieel planner en erkend hypotheekadviseur vooral bezig met financiële planning, pensioenen en hypotheken. “Met name de afgelopen jaren is de behoefte aan transparant en onafhankelijk advies enorm toegenomen. Dit wijt ik aan het wantrouwen in banken, verzekeraars en pensioenfondsen. Dat is niet zo gek met alles wat er de afgelopen jaren gebeurd is. De mensen willen inzage hoe dat in hun eigen situatie zit: “Kan ik met mijn pensioen én mijn hypotheek na m’n 65ste nog wel rondkomen?” Wij maken dat voor hen inzichtelijk, zetten de inkomenssituatie nu en na pensioendatum naast elkaar zodat men weet waar men aan toe is en desnoods verbeteringsacties kan doorvoeren. Dit alles gebeurt op uurtarief, de klant betaalt gewoon voor het advies. Al vanaf € 250,- euro is dat mogelijk,” aldus Wim van Deuveren.

HOEVELAKEN - Als geboren en getogen Hoevelaker is Wim van Deuveren geen onbekende voor vele Hoevelakers. Tot het moment dat hij ging studeren in Rotterdam heeft hij er gewoond. Sinds 1997 is hij werkzaam in de financiële dienstverlening en in 2008 is hij met zijn bedrijf Optima Hypotheken en Verzekeringen vanuit Amersfoort naar Hoevelaken verhuisd.

door Maureen van Goethem

Naast Wim zijn ook Linda Kelder, Imraan Jahangier en Iwan Bos werkzaam bij Optima. Linda houdt zich binnen het bedrijf bezig met de advisering van zakelijke- en particuliere relaties op verzekeringsgebied en neemt zij de schade afwikkeling voor haar rekening. Het klantenbestand is de afgelopen jaren fors toegenomen. “Onze klanten vinden het belangrijk dat schades snel en goed worden afgewikkeld zonder gezeur. Voor ons is dat prioriteit nummer één en daar krijgen we regelmatig complimenten voor van onze klanten.”, aldus Linda.

De advisering van hypotheken wordt volledig onafhankelijk van welke bank ook verricht. “Samen met de klant maken we voor hem of haar de beste keuze; hiervoor geven we iedere klant een “Beste Koop Garantie”. Optima is namelijk onafhankelijk met voornamelijk een binnenloopfunctie. “Het is prettig te weten dat iedereen gewoon even binnen kan lopen, al is het maar om een schadeformulier op te halen, of even snel wat informatie in te winnen”.

uOptima Hypotheken & Verzekeringen, tel. 033-2535281, www.optima-hoevelaken.com. Optima is iedere werkdag bereikbaar van 8.30 - 12.30 uur en van 13.30 - 17.30 uur.

advertentie
advertentie