Niemeijer 0-1, Nilissen 1-1, Overmars 1-2

31 maart 2010 om 00:00 Nieuws

HOEVELAKEN - De blessuretijd was Hoevelaken goed gezind in Zetten. Op de valreep zorgde invaller Overmars er voor dat Hoevelaken alsnog met 1-2 won tegen Excelsior Zetten.

Hoevelaken had het zaterdag lange tijd moeilijk met Excelsior. Het hobbelige veld en het missen van enkele grote kansen leek de ploeg op te breken. In de eerste helft was Hoevelaken de minst slechte ploeg in een matig duel. Via Eric Niemeijer kwamen ze op voorsprong, maar verzuimden vlak voor rust afstand te nemen. In de tweede helft werd Excelsior enkele keren gevaarlijk en een kwartier voor tijd tekende Theo Nilissen de gelijkmaker aan. De door de vele blessures toegekende blessuretijd van tien minuten was Hoevelaken goed gezind. Tim Overmars zag zijn sterke invalbeurt beloond met een treffer, waarmee hij de matchwinner werd.

Door de verrassende uitslagen heeft Hoevelaken nog steeds zicht op de promotieplaatsen. Het komende Paasweekend is de ploeg vrij, maar de laatste vijf duels die volgen moeten eigenlijk gewonnen worden. Dan is promotie volop in zicht, al is het winnen van de derde periode ook nog een achterdeurtje.