De Graaf 1-0, Elferink 2-0, Dennis van Dijk 3-0

31 maart 2010 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - NSC ging naar Wierden om een verrassing te veroorzaken tegen koploper SVZW. Die missie mislukte en de Nijkerkers kwamen met een 3-0 nederlaag terug.

NSC startte verrassend aanvallend en bood koploper SVZW prima partij. Toen SVZW na een half uur de leiding nam, kwam NSC sterk terug en kreeg via Van de Kamp en Cherkaoui prima kansen op de gelijkmaker. Na rust zette SVZW het duel naar zijn hand, geholpen door een snelle treffer. Robert van de Bunt hield zijn ploeg in de race, maar moest zich twintig minuten voor tijd voor de derde keer gewonnen geven. Zowel SVZW als NSC kreeg hierna nog kansen op een treffer, maar beide doelmannen hielden hun doel (verder) schoon.

Voor NSC kwam zo een einde aan de zegereeks en de reeks van vier duels zonder tegentreffer. De promotiekansen blijven groot, omdat ook vele concurrenten punten verspeelden, maar de komende weken worden wel spannend.

Het Paasweekend hoeft NSC niet te spelen, zodat de ploeg zich kan opladen voor de laatste wedstrijdreeks.