De Havenpoort: sfeervuur zonder rook

31 maart 2010 om 00:00 Nieuws

Deze electrische sfeervuren zijn een revolutionaire aanvulling op de traditionele elektrische vuurbeelden. Mystic Fires geeft de illusie van echt vuur foor middel van een gepatenteerde 3-D techniek.

NIJKERK - Sinds enige tijd levert De Havenpoort sfeervuren zonder rookkanaal van het merk Ruby Fires.

door Maureen van Goethem

Ruud de Klerk is enorm enthousiast over deze nieuwe sfeervuren zonder rookkanaal. ,,Met dit innovatieve systeem kunt u genieten van een natuurgetrouw openhaardvuur. Het vuurbeeld komt tot stand door lichtprojectie op ultrafijne waterdamp en heeft geen glasruit. Het vuur zoekt zijn weg 3-dimensionaal tussen de houtset door.”

De Havenpoort biedt een ruime keuze uit meerdere modellen sfeerhaarden van klassiek tot modern. De schouwen kunnen geheel naar wens worden samengesteld, met het gemak van een elektrische kachel of met de echte vlammen van een gelhaard.

Bijna elke combinatie van een schouw of sfeerverwarming is mogelijk. Er zijn zelfs verschillende modellen ontwikkeld met afstandsbediening, gloei-effect door middel van LED verlichting. Eén van de modellen is tevens uitgevoerd met verwarming.

Sfeervuur

Met zo’n sfeervuur heeft u geen hoge kosten voor de bouw van een schoorsteen. Bij uw verhuizing kunt u de schouwen en kachels gewoon meenemen. Er is geen stof afkomstig van het as en een sfeerhaard heeft geen schoorsteen die u regelmatig moet laten vegen.

Elk interieur weerspiegelt een heel eigen karakter, een persoonlijke smaak, een onvergelijkbare atmosfeer. Naast de meubels die in de showroom staan opgesteld vervaardigt De Havenloods meubels en houten objecten in opdracht. Deze opdrachten komen van particulieren en bedrijven. Unieke kasten en eet- en salontafels; speciale projecten als kamerschermen, balie’s.

Vormgeving

De vormgeving ligt aan de wens van de klant, maar bijna alles is mogelijk landelijk, strak of design. Het materiaal dat zij gebruiken is hoofdzakelijk eikenhout, soms gecombineerd met metaal en/of kunststof.

Ruud de Klerk: ,,Uniek is dat onze meubelmakerij inpandig in onze winkel is. U kunt sinds kort ook zien hoe onze meubelen vervaardigd worden. Wanneer u in onze winkel bent, neem dan gerust een kijkje bij onze meubelmakers.”

uDe Havenpoort, Ampèrestraat 5, Nijkerk. Telefoon: 033-2452780. Website: www.havenpoort.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie