Ed van de Visch doet in tuinmachines

31 maart 2010 om 00:00 Nieuws

De vraag bleek echter zo groot dat hij sinds januari jongstleden fulltime verder is gegaan. Eddie: ,,Toen ik een klein mannetje was, hielp ik al bij mijn oom. Hij had bij zijn huis een bedrijfje als hobby en dan hielp ik hem weleens. Door de jaren heen heeft hij dat ernaast gedaan. Helaas werd hij ziek en toen vroeg hij mij of ik het kon doen. Toen gingen wij op zoek naar een nieuwe locatie en kwamen we bij Kraaij terecht. Deze locatie was vrij. Het is een mooie combinatie van bedrijven, omdat je de aanhangers aan de ene kant hebt en de ruitersportartikelen en hovenier aan de andere kant. Het is op mijn weg gekomen en ik heb het met beide handen aangepakt.”

NIJKERK - Eddie van de Visch (28) begon 1 juli 2009 met de service, onderhoud en verkoop van allerlei tuin- en parkmachines. Dit deed hij deeltijd, naast zijn baan.

door Maureen van Goethem

Deskundig onderhoud

Een machine heeft deskundig onderhoud nodig om optimaal te kunnen blijven functioneren. Wanneer u een storing meldt of langsbrengt (garantie, service of schade), dan wordt er direct overleg gevoerd om dit zo snel mogelijk voor u op te lossen. Dankzij regelmatige servicebeurten in de werkplaats wordt de levensduur van de machine met jaren verlengd. Of het nu gaat om een machinestoring of vervanging van een vitaal onderdeel, bij Eddie van de Visch kunt u rekenen op een vlotte uitvoering. Alle merken grasmaaiers, zitmaaiers, bosmaaiers, kettingzagen, haggescharen, mini-trekker, enzovoort, Van de Visch doet alles. Snel, efficiënt en deskundig. ,,Reparatie en onderhoud tegen zeer betaalbare prijzen, die van tevoren met u afgesproken worden. Ook kan uw machine bij u thuis worden opgehaald en na afloop weer netjes bij u worden afgeleverd.”

Optimaal funtioneren

,,In de winterperiode wanneer er niet meer gemaaid wordt, houd ik mij bezig met het onderhoud van tuinmachines. Dit is om uw machine ook weer het volgende seizoen optimaal te laten functioneren en deze in topconditie te houden.” U kunt Van de Visch Tuinmachines het beste gewoon bellen. ,,Ik ben gewoon uw tuinmachine specialist,” aldus Eddie van de Visch. ,,Er is een uitgebreide werkplaats waar ik alle mogelijke machines kan repareren en onderhouden. De nieuwe werkplaats is voorzien van drie bruggen en alle benodigde testapparatuur om alles goed uit te kunnen voeren.”

uVan de Visch Tuinmachines. Jan Plassensteeg 18b, Nijkerk. Tel. 033-2466050. www.vdvischtuinmachines.nl

advertentie
advertentie