Van de Kamp 0-1, Van Dijk 0-2

24 maart 2010 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - Eerdere seizoenen zou NSC opzien tegen het uitduel bij VVOG, maar de tijden zijn veranderd. NSC speelt in de top en VVOG ver daaronder en dus wonnen de Nijkerkers verdiend met 0-2.

Het doel voor NSC is inmiddels officieel bijgesteld; promotie naar de Hoofdklasse is het streven. NSC toonde zaterdag aan dat zij daarvoor steeds meer in aanmerking komen door VVOG vrij eenvoudig te verslaan. Beide ploegen begonnen afwachtend, maar NSC nam toch de leiding door Christiaan van de Kamp. Ook in de tweede helft kon VVOG, ondanks een licht veldoverwicht, niet overtuigen en gooide Douwe van Dijk het duel in het slot. In een alles of niets poging probeerde VVOG de stand recht te trekken, maar de Nijkerkse defensie bezweek niet.

Het betekent de vijfde overwinning op rij en promotie naar de Hoofdklasse lonkt inmiddels nadrukkelijk. Zaterdag kan NSC zelfs de strijd om de titel spannend maken. Dan staat de topper tegen SVZW op het programma en bij winst doet NSC ook daar helemaal mee. Het duel in Wierden begint om 14.30 uur.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie