Kool 0-1, Kool 0-2, Kool 0-3, Kooiman 1-3, Rahimi 1-4, Kooiman 2-4

24 maart 2010 om 00:00 Nieuws

NIJKERKERVEEN - Veensche Boys greep één van de laatste kansen om een plek bij de eerste drie te bemachtigen. In Ede ging de ploeg tegen subtopper Blauw Geel ‘55 met een 2-4 zege aan de haal.

In de eerste helft was Veensche Boys de betere van de twee. Aan beide kanten waren er wel kansen. Een schot van blauwgeler Dick Hoefakker ketste boven Joeri Epskamp tegen de kruising. En aan de andere kant werd Veensche boys bij een handsbal van dezelfde Hoefakker een strafschop onthouden. Vlak voor de rust maakte Jelte Bakker er na een voorzet van Erik Kool 0-1 van.

Na een kwartier in de tweede helft tilde Erik Kool de stand naar 0-2. Twintig minuten later ging Kool alleen op Blauwgeel-doelman Eric Hageman af en dat betekende 0-3. Eventjes leek het spannend worden toen Simon Kooiman namens de thuisclub voor 1-3 zorgde. De spanning was weg toen Aisam Rahimi er 1-4 van maakte. Het slotakkoord was voor Simon Kooiman: 2-4. Zaterdag moeten de Boys opnieuw aan de bak voor een pittige pot, als nummer twee Zwart Wit ‘63 de tegenstander is.