Wijnand van Essen verzekert

24 maart 2010 om 00:00 Nieuws

Een verzekeringskantoor waar u terecht kunt voor advies en bemiddeling in verzekeringen. ,,Achttien jaar heb ik bij Monuta gewerkt als zorgadviseur. Met heel veel plezier heb ik dat altijd gedaan, maar het richt zich alleen op die sector. Ik wilde meer. Vorig jaar heb ik besloten fulltime te gaan studeren en mezelf te bekwamen in alle verzekeringen.”

NIJKERK - In het dagelijkse leven kunt u geconfronteerd worden met allerlei onvoorziene, opzettelijke en onopzettelijke gebeurtenissen die financiële gevolgen kunnen hebben. Hiervoor kunt u zich verzekeren. Veel mensen vinden het prettig om al hun verzekeringen onder te brengen bij een verzekeringsadviseur bij hen in de buurt. Wijnand van Essen, getrouwd en jonge vader van drie kinderen, is ruim een maand geleden begonnen met een bureau voor advies en verzekeringen.

door Maureen van Goethem

Nu is Wijnand in het bezit van alle noodzakelijke vakdiploma’s en is het eindelijk zover. Hij adviseert en bemiddelt in alle typen verzekeringen bij alle verzekeringsmaatschappijen. Daarnaast is het van belang dat hij elk jaar, door cursussen zijn kennis op peil houdt. ,,Kortom: Ik zit dus regelmatig achter de studieboeken om de klant van een goed advies te kunnen voorzien. Dit is voor u een zekerheid dat ik goed bij de tijd blijf.”

De adviezen die Wijnand geeft komen samen deklant tot stand. ,,Ik vind dat de klant op de hoogte moet zijn van de mogelijkheden en eventuele risico’s. Op basis hiervan kan de klant een keuze maken wat er geregeld moet worden. Kleine risico’s kan de klant bijvoorbeeld meestal zelf dragen en risico’s die de klant niet kan dragen zouden verzekerd moeten worden. Centraal staat altijd dat iedereen mijn onze adviezen goed begrijpt. Er wordt niet omheen gedraaid, desnoods leg ik het nog een keer uit.”

Langdurige relatie

Wijnand vindt het belangrijk dat het advies blijft aansluiten bij de persoonlijke situatie en dat u niet teveel betaalt voor uw verzekeringen. ,,Op deze manier wil ik een langdurige relatie met mijn klanten onderhouden. Of het nu een bromfiets-, reis-, auto- of rechtsbijstandverzekering is, ik geef vooral eerlijk advies. Onderverzekeren is onverstandig, maar oververzekeren is zinloos. De meeste verzekeringen kunnen afzonderlijk afgesloten worden, maar heeft u meerdere verzekeringen nodig dan is een pakketverzekering meestal voordeliger. Een persoonlijke benadering staat hierbij voorop, daarom is een afspraak in de avond voor mij ook geen probleem.”

u

Wijnand van Essen Advies en Verzekering. Schimmelpenninckstraat 13, Nijkerk. Tel. 033-2453054. www.wijnandvanessen.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie