Van Dijk 1-0, Lam 2-0, Van Dijk 3-0

17 maart 2010 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - NSC heeft zich laten inspireren door de opmerking dat zij het vaak lastig hebben tegen laaggeplaatste ploegen. Hekkensluiter VSCO’61 kreeg geen kans op een verrassing en NSC won duidelijk met 3-0.

Voetballend had NSC heel weinig te vrezen van de ploeg uit Oosterwolde, maar toch blijft het oppassen voor een verkeerd vallende bal. Zeker omdat het enige gevaar van de gasten voortkwam uit spelhervattingen. De NSC defensie had daar zaterdag echter goed het zicht op. Scoren doen de NSC-ers bijna altijd en dus ook zaterdag. Voor rust zorgden Van Dijk en Lam voor de voorsprong, waarna Van Dijk in de tweede helft het duel definitief besliste. De hekkensluiter kon er niets tegenin brengen. Door de winst steeg NSC naar de tweede plaats op de ranglijst en promotie naar de Hoofdklasse komt dichterbij.

Zaterdag speelt NSC uit tegen VVOG. Een overwinning betekent weer een stap richting promotie of zelfs een kampioenschap, omdat DTS’35 en DVS’33 tegen elkaar spelen. Het duel in Harderwijk begint om 14.30 uur.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie