Scherpe prijzen bij marktslager Edward van de Pol

17 maart 2010 om 00:00 Nieuws

U loopt zo van de bakker, naar de kaasboer of groentenboer en sinds 2009 heeft ook marktslager Edward van de Pol zijn plekje gevonden.

NIJKERKERVEEN - Afgelopen donderdag zijn de marktkooplui weer teruggekeerd op hun ‘oude’ stek in Nijkerkerveen.

door Maureen van Goethem

Edward van de Pol (41) heeft na zijn middelbare school de slagersvakopleiding gevolgd. Nadien heeft hij een aantal jaren bij verschillende slagerijen in loondienst gewerkt voordat hij in 1996 startte met zijn eigen bedrijf vanuit de garage van zijn ouders. Deze garage werd omgebouwd zodat Edward aan zijn loopbaan als marktslager kon beginnen. Via een collega heeft hij twee markten kunnen overnemen en dat betekende direct een goede start. De zaken liepen zo goed dat hij enkele jaren geleden uit de garage is vertrokken naar een nieuwe keuken. Sinds vorig jaar staat hij ook op de gezellige markt in Nijkerkerveen.

Behalve met gewoon hele goede kwaliteit vlees, onderscheidt Edward van de Pol zich door vakkundig advies en scherpe prijzen. “Het is vanzelfsprekend, dat de klant bij mij voor alle verse vleesprodukten terecht kan. Er is een ruim gesorteerd assortiment rund-, varkens- en lamsvlees. Van een goede biefstuk, lekkere leverworst, gekookte worst of paardenworst tot streekprodukten zoals bijvoorbeeld balkenbrij en bloedworst. Tevens maken wij heerlijk gekruide rollades. Wij brengen de producten vanuit de slagerij zo vers mogelijk naar de mark,” aldus Edward.

De producten die op de markt verkrijgbaar zijn, komen dus veelal uit eigen keuken. Op de markt wordt worst, zeeuws spek, gehaktballen met uitjes, ham en kaas, kiprollades, spareribs vers gegrild. Elke week heeft hij een advertentie in De Stad Nijkerk staan met daarin overheerlijke aanbiedingen.

,,Als u nieuwsgierig geworden bent naar het assortiment en u gaat ook voor ouderwetse kwaliteit, dan kunt u het best eens langskomen op de markt in Nijkerkerveen. De veelal gezellige sfeer op de markt, de onderscheidende producten en het directe contact met de klant maakt het leuk.’’

,,Als marktslager sta ik garant voor een eerlijk stuk vlees. Het is eenmaal zo dat je passie voor je werk terugziet in de kwaliteit. Bij ons bent u elke dag daarvan verzekerd en uiteraard voor een fatsoenlijke prijs.”

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie