‘Roelof’s Gym’ één jaar

17 februari 2010 om 00:00 Nieuws

Die mogelijkheid kwam toen de vorige eigenaar ergens anders naar toe verhuisde en Roelof de zaak kon overnemen. ,,Ik heb zo’n 23 jaar in de koeltechiek gezeten en dan opeens een sportschool beginnen. Dat was een grote stap. Je merkt dat je dan meteen ondernemer bent. Kijk, je hebt wel je diploma’s gehaald, maar het zakelijke kwam er ook bij. Ik heb er nog absoluut geen spijt van gehad”, aldus Roelof. Sinds de officiele opening in januari 2009 is de gym enorm gegroeid in ledenaantal.

NIJKERK - Nog maar vier jaar geleden liep hij zelf als sporter tussen de toestellen. Vorig jaar januari, al weer een jaar geleden, heeft hij de gym overgenomen van de vorige eigenaar. Voor Roelof van ‘t Hoog (42) was het een grote wens die uitkwam. Toen hij vier jaar geleden begon, heeft hij in zijn enthousiasme zijn diploma’s gehaald: instructeur spinning, voedingsadviseur, fitness en cardio. Na het behalen van zijn diploma’s is hij ook gaan lesgeven. Toen is ook die wens ontstaan om ooit zelf een gym te runnen.

door Maureen van Goethem

Roelof wil graag een sportschool runnen waar gezelligheid en professionele persoonlijke begeleiding de boventoon voeren. ,,Dat is voor mij erg belangrijk, want dat onpersoonlijke dat grote sportscholen vaak hebben is bij mij absoluut niet van toepassing. Enkele dames die hier sporten hebben zelfs meegeholpen met het aanbrengen van de kerstversiering. Dat persoonlijke contact zie je vaak niet in een grote gym.”

Cardio

Bij Roelof’s Gym kan je onder andere cardio, fitness, krachttraining, spinning, Zumba (een heerlijk uurtje Latin dansen), BBB (Billen, Buik en Benen) en kickboxen doen. Bijvoorbeeld Cardio Fitness is een vorm van training gericht op de conditie en het vergroten van de hart/longcapaciteit. Na een conditietest krijgt u een individueel programma.

,,Spinning is mijn eigen grote hobby. Daar geef ik alles voor. En de mensen die hier komen trainen hebben dezelfde gedachte. Geweldig. De muziek voor spinning stel ik ook zelf samen, omdat ik precies weet wat ‘mijn’ clubje aankan.”

Voor de prijzen hoeven de gasten het niet te laten. ,,Wij hebben verschillende mogelijkheden en dat is juist het prettige. Ook voor studenten en 55+ers hebben wij speciale tarieven.”

Sportieve wensen

Kortom: Roelof’s Gym is er voor alle sportieve wensen. Of u nu alleen wilt fitnessen of in een groep lekker wilt bewegen. ,,Er is altijd een groepsles of workout die bij u past.’’ Motto van Roelof: Gezellig sporten voor een gezonde prijs.

uRoelof’s Gym. Langestraat 28A, Nijkerk. Tel. 033-2470061. www.roelofsgym.nl

advertentie
advertentie