Montagebedrijf EB: méér dan badkamers!

17 februari 2010 om 00:00 Nieuws

Eerst alleen met het plaatsen van badkamers maar daarna werd hij ook vaak ingeschakeld voor andere klussen. Montagebedrijf E.B. is van alle markten thuis . Montagebedrijf E.B. richt zich op de bouw in al haar facetten. Eddy: ,,In deze branche is er veel vraag naar ervaren vaklieden. Die ervaring heb ik dus opgedaan bij GEBA in Nijkerkerveen.”

HOEVELAKEN - Eddy Bast is -nadat hij veertien jaar- bij zijn broer in Nijkerkerveen heeft gewerkt, ruim een jaar geleden voor zichzelf begonnen.

door Maureen van Goethem

Van huis uit is Eddy opgeleid tot timmerman. Ook in zijn eigen huis heeft hij alles naar eigen wensen verbouwd. De reden waarom hij nu voor zichzelf is begonnen is dat hij graag weer meer timmerwerk wil gaan doen. Het eigenhandig maken van van kozijnen bijvoorbeeld. Maar ook als het nu gaat om het plaatsen van een keuken, badkamer, renovatie van een trap of het tegelen of stucen heeft hij inmiddels ook de nodige ervaring opgedaan.

Bast: ,,En uiteraard ben ik altijd behulpzaam in het meedenken en meewerken met de wensen van de opdrachtgever. Dit geldt voor kleine en grote werken. Door de goede prijs - kwaliteit verhouding en mijn ervaring op het gebied van montage is de klant verzekerd van een goed eindresultaat.”

Kastenwanden

Eddy legt naast complete badkamers, keukens, ook kastenwanden en complete interieurs aan. Mensen verhuizen minder snel en willen liever hun huidige woonhuis comfortabeler maken. Zolders zijn geliefd als ruimte die je aan je gebruiksruimte kunt toevoegen. Daarbij extra opslagruimte zoals kasten onder een schuin dak behoort tot de mogelijkheden. Maar ook (inloop)kasten, winkelbetimmeringen en interieurtimmerwerk en verbouwingen. Zijn klantenkring bestaat uit particulieren, winkeliers en aannemingsbedrijven.

De werkzaamheden die hij uitvoert zijn bijvoorbeeld allerhande montagewerken, demontagewerken, constructiebouw en onderhoudswerk, vervaardigen van inloopkasten en meubelmaatwerk. Daarbij biedt bast een flexibele en efficiënte manier van werken, meedenken met de klant en het leveren van kwaliteit voor een zeer betaalbare prijs. ,,Veel mensen weten nog niet dat ik nog meer doe dan alleen badkamers van top tot teen plaatsen. Maar dat hoop ik hierbij te hebben rechtgezet. Ik zie elke opdracht, groot of klein, als een uitdaging en door mijn persoonlijke aanpak weten de klanten precies waar ze aan toe zijn.”

uMontagebedrijf E.B., Spechtlaan 3, Hoevelaken. Tel. 033-2582750

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie