‘Delfino’ bestaat 10 jaar

10 februari 2010 om 00:00 Nieuws

,,Op een gegeven moment was ik meer met regels bezig dan met onderzoek.” Lia stopte met haar werk en begon met het geven van kinderkledingparty’s. Echtgenoot Cees kwam op een gegeven moment thuis met het bericht dat de drukkerij Nagelhout te koop stond. Het pand was precies wat zij zochten voor een winkel. Na de verbouwing volgde een gezellige tijd waarin veel geleerd is over het ondernemen in de kinderkledingbranche. ,,De winkel is officieel geopend op de verjaardag van Debbie waar ‘s avonds, tijdens het bezoek van familie en vrienden, de onthulling van het naambord plaatsvond. Omdat het Debbie’s verjaardag was en zij altijd, hoe klein ze ook was, heeft gezegd dat zij later de winkel overneemt, mocht zij de handeling verrichten.”

HOEVELAKEN - Het lijkt nog niet zo lang geleden dat aan de Leeuweriklaan 1 in Hoevelaken een leuk kledingwinkeltje opende. Toch is het op 11 februari alweer exact tien jaar geleden dat Lia en Cees van de Braak besloten dat het voor Hoevelaken zeker een aanwinst zou zijn. ,,Het is voorbij gevlogen,” aldus Lia. ,,Voordat ik met de winkel begon was ik laboratoriummedewerkster in Leusden. Er veranderde heel veel in die tijd omdat de regelgeving strenger werd.”

door Maureen van Goethem

Inkopen doen

Naast de ondersteuning in de winkel gaat Debbie ook regelmatig, wanneer ze vrij is, mee inkopen doen. Of ze de zaak daadwerkelijk over gaat nemen in de toekomst is natuurlijk nog lang niet zeker. Lia heeft er nog alle zin in.

,,Ik heb gekozen voor een paar mooie, bekende merken zoals Vingino, Retour, Noppies, Carbone, Lola en R95th, helemaal van deze tijd.” Delfino is een kleurrijke winkel met een ruim aanbod aan kleding. Het assortiment wordt nauwkeurig samengesteld, waarbij kwaliteit voorop staat.

Ongedwongen sfeer

De sfeer in de winkel is heel gezellig en ongedwongen. Niets hoeft en vrijwel alles mag. Lia wil graag dat mensen zich op hun gemak voelen in haar winkel, zoals je dat thuis doet. Vooral met de centraal in de winkel geparkeerde Fiat 500 die zeker uitnodigt om in te gaan zitten.

Iedere klant die vanaf 11 februari t/m 18 februari kleding koopt, krijgt het dubbele aantal stempels op de spaarkaart. Tevens vind elke dag een trekking plaats uit de kassabonnen. De winnaar krijgt een waardebon van € 100,=. Aan het eind van de feestweek maakt iedere ‘kassabon’ nog eens kans op een waardebon van € 250,=. Met deze waardebonnen kunt u weer volop kiezen uit het assortiment.

uDelfino, Leeuweriklaan 1, Hoevelaken. Tel. 033-2537065

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie