Spanjaart repareert computers

27 januari 2010 om 00:00 Nieuws

Eigenaar Robert Spanjaart heeft een opleiding gevolgd tot Medewerker Beheer ICT te Amersfoort. Na deze opleiding te hebben afgerond, heeft hij meerdere jaren in Barneveld gewerkt als computermonteur, waar hij veel kennis en ervaring heeft opgedaan. Robert: ,,Vervolgens ben ik op zoek gegaan naar een grotere uitdaging. Dit leidde mij naar mijn woonplaats Hoevelaken, waar ik verscheidene jaren in de regio met veel plezier heb gewerkt als Hoofdmonteur Buitendienst van een computerwinkel.”

HOEVELAKEN - Bijna iedereen heeft er wel één tegenwoordig: Een computer. Handige dingen, computers, tenminste als ze het doen. Computers zijn niet meer weg te denken in onze samenleving en steeds meer huishoudens hebben zelfs meer dan één computer. Indien u problemen heeft met uw computer of laptop dan kunt u deze door Spanjaart Computers laten nakijken. Spanjaart Computers is gevestigd in Hoevelaken en specialiseert zich in computerhulp op locatie.

door Maureen van Goethem

Op een bepaald moment vond hij, ondanks de economische situatie, de tijd rijp om een eigen onderneming te starten. Gezien de ervaring en zijn passie voor het vak durfde hij deze lang gekoesterde droom te realiseren.

Digitaal tijdperk

In het digitale tijdperk waarin wij leven, waar de computer en het internet een steeds grotere rol spelen, moet u ervan op aan kunnen dat uw systeem probleemloos functioneert. ,,Als ik hiervoor kan zorgen en de mensen mij dankbaar zijn, geeft dat een bijzonder gevoel van voldoening”, aldus Robert.

Spanjaart Computers specialiseert zich in het repareren van computers op locatie en het verhelpen van internet- en e-mailstoringen. Tevens kunt u bij hen terecht voor de levering van allerlei hard- en software en ook voor onderhoud, zoals uw computer stofvrij maken, sneller laten werken en het compleet opschonen van uw installatie. Daarnaast kunnen zij u tevens van dienst zijn met het installeren en beveiligen van uw draadloze netwerk.

Wat Spanjaart Computers onderscheidt van andere computerbedrijven is zijn flexibiliteit, betrouwbaarheid en service. Dit houdt in dat er altijd duidelijke afspraken gemaakt worden met de klant. De klant wordt altijd zo goed mogelijk op de hoogte gebracht van de werkzaamheden, mogelijkheden en eventuele kosten. Doordat Spanjaart Computers een mobiele onderneming is, bieden zij ook flexibele betaalmogelijkheden in de vorm van een mobiel pinapparaat.

uSpanjaart Computers, van Lyndenlaan 11, Hoevelaken. Telefoon: 06-26949550. www.spanjaartcomputers.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie