Combi Harry Koelewijn

20 januari 2010 om 00:00 Nieuws

Robert Koelewijn: ,,Iedereen weet dat digitale fotoalbums op het moment erg ‘hot’ zijn. Er zijn veel verkoopadressen voor te vinden. In bijna alle gevallen gaat dit via internet, waaronder ook via onze eigen website. Toch ziet de klant vaak door de bomen het bos niet meer. Het ene programma is nog ingewikkelder dan het ander.’’

NIJKERK - Studio Nijkerk loopt nog steeds voorop als het gaat om nieuwe ontwikkelingen in de fotobranche. Zij werken al jaren hard om hun rol als fotospeciaalzaak zo goed mogelijk te vervullen. Er zijn periodes waarin dit erg lastig is. In een tijd waarin de vernieuwingen elkaar in razendsnel tempo opvolgen is het moeilijk overal in mee te gaan. Kortom: Laat u verrassen door alle mogelijkheden. Bij Combi Koelewijn neemt men alle tijd die nodig is om u zorgvuldig van dienst te kunnen zijn.

door Maureen van Goethem

Koelewijn: ,,Sinds enkele maanden hebben wij het hele proces van digitale fotoboeken volledig in eigen beheer. De belangrijkste voordelen voor de klant zijn: Makkelijk, snel en een hoge kwaliteit,” aldus Robert Koelewijn.

Geheugenkaart

De klant komt met zijn geheugenkaart (of andere beelddrager) en hij wordt geholpen bij het volledige proces op de zogenaamde innamestations. Een boek is al gemaakt in 10 minuten. Foto’s worden gecorrigeerd en de klant kan (bij zeer grote haast), zijn boek al met één uur ophalen. ,,Fantastisch toch?! Zelfs het later toevoegen van extra pagina’s is een mogelijkheid,” zegt Koelewijn enthousiast.

De kracht van Combi Koelewijn is, dat zij alles in eigen beheer hebben. Fotoprints, vergrotingen, canvasdoeken, kalenders, drukwerk, etc. Zelfs voor schitterende geboortekaartjes kan de klant tegenwoordig bij hen terecht. ,,Bijvoorbeeld de site www.kaartjeuitnijkerk.nl en ons eigen personeel geven u graag alle informatie.”

Bedrijfspresentaties

Natuurlijk staan de ontwikkelingen op het gebied van vakfotografie ook niet stil. Daarom horen professionele fotopresentaties op DVD tegenwoordig ook tot de mogelijkheden. Koelewijn: ,,Zo geven wij een trouwreportage een totaal andere beleving. Uiteraard geldt dit ook voor bedrijfspresentaties. Voor bedrijfsfoto’s zijn wij onze klanten al jaren van dienst, maar ook dit soort bedrijfspresentaties zijn een zeer waardevolle promotie van eenbedrijf. En vele malen voordeliger dan welke videopresentatie dan ook!”, weet de professional.

uMeer informatie over alle mogelijkheden van Combi Harry Koelewijn vindt u via één van onderstaande web-adressen:

www.harrykoelewijn.nl

www.kaartjeuitnijkerk.nl

www.studionijkerk.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie