A1 Verhuur: machines en gereedschap

6 januari 2010 om 00:00 Nieuws

Met de verhuur van machines en gereedschappen kunnen zij de klant zeker van dienst zijn! A1 Verhuur is een verhuurbedrijf van alle mogelijke machines en gereedschappen voor bouw en industrie. Voor de aannemer maar ook voor de particulier.

NIJKERK - A1 Verhuur is een bedrijf dat actief is in de verhuur van een ongekend groot assortiment professionele machines, gereedschappen, hulpmiddelen en voorzieningen voor de bouw, industrie of doe-het-zelver.

door Maureen van Goethem

Professionele apparatuur die u maar incidenteel gebruikt is voor menig bedrijf of doe-het-zelver een te grote investering. De machines en gereedschappen worden dagelijks onderhouden door het gezicht van het bedrijf Henri van de Kolk, die de beschikking heeft over een goed uitgeruste werkplaats.

Handmachines

Het bedrijf verhuurt werkelijk alles: Van kleine handmachines tot hoogwerkers. Zeker niet onbelangrijk is dat de bouwmachines, gereedschappen en bouwmaterieel ook door particulieren kunnen worden gehuurd. Bijvoorbeeld rolsteigers die bij schilderwerk op hoogte nodig zijn. Maar ook bij de aanleg van een terras of stoep zou een trilplaat nodig kunnen zijn. Ladders van elke gewenste hoogte en machines voor tuin zoals machines die kunnen graven, omploegen of verticuteren.

Mocht iemand uit Nijkerk of Hoevelaken een grote machine nodig hebben dan is dat geen enkel probleem. Als u bij A1 Verhuur komt huren dan kunnen zij het bouwmaterieel op elke plaats afleveren en indien gewenst monteren. Ook het transport hebben zij in eigen beheer.

Alle bouwmachines, gereedschappen en bouwmaterieel worden na elke verhuring gecontroleerd, indien nodig wordt er onderhoud gepleegd en weer schoon opgeleverd. Voor wat betreft het assortiment -dat zich constant aanpast ook met innovatieve machines - kunt u het best op de website van A1 Verhuur kijken.

Scherpe prijzen

A1 Verhuur kan u zeer scherpe prijzen bieden. Wanneer u voor korte of langere tijd iets nodig hebt kunt u bellen. Alles is in topconditie en dus direct klaar voor gebruik.

Reserveren is uiteraard ook mogelijk. Hiermee voorkomt de klant dat hij of zij misschien net zou misgrijpen.

uA1 Verhuur, Zeilmaker 2a te Nijkerk. Telefoon: 033-2459200. Website: www.a1verhuur.nl (wordt nog aan gewerkt).

advertentie
advertentie