Hazelaar parket & kasten

6 januari 2010 om 00:00 Nieuws

,,Sinds 1 januari 2009 doen we dit echt samen, al heb ik wel altijd in het bedrijf op de achtergrond meegeholpen met bijvoorbeeld de administratie,” vertelt echtgenote Erna Hazelaar-van de Breemer. Na een aantal jaren te hebben samengewerkt besloot de broer verder te gaan met de groothandel. Daarop hebben Erna en haar man de zaak volledig overgenomen.

NIJKERK - Het is erg belangrijk dat een vloer wordt gekozen op smaak, maar vooral ook op het gebruik ervan. Maarten en Erna Hazelaar adviseren u hier graag over. Ook leveren zij verschillende soorten kastenwanden. Maarten Hazelaar is ruim twintig jaar alleen maar met hout bezig geweest. Toen De Havenaer in aanbouw was heeft Maarten aan zijn broer gevraagd of een gedeelte van de winkel met kastenwanden ingedeeld kon worden. Na een gesprek met de eigenaar, bleek dat geen probleem.

door Maureen van Goethem

Metamorfose

In de loop van het afgelopen jaar heeft de zaak ook nog eens een enorme metamorfose ondergaan. De winkel is helemaal gestript en opnieuw ingericht. Erna: ,,Wij hebben doorgewerkt in de puinhopen, want er moest ondertussen wel besteld, geleverd en geplaatst worden aan de klanten. Overal lagen grote lakens overheen zodat dat mogelijk was.’’

Erna: ,,In mei zijn we begonnen met slopen en 13 september moest het klaar zijn. Met hulp van het thuisfront, drie geweldige jongens van 15, 19 en 21, is het uiteindelijk goed gelukt. Onze oudste zoon werkt zelfs al drie jaar full-time mee, al sinds hij zijn rijbewijs heeft. De middelste assisteert waar mogelijk. De jongste heeft het meewerken gekozen in plaats van een krantenwijk. Daarnaast werkt onze verkoper Wouter al enkele jaren in ons familiebedrijf.”

Kastenwanden

Naast het parket heeft De Hazelaar, overal waar ruimte nodig is voor kasten, een passende oplossing. Inloopkasten, vrijstaande kasten, inbouwkasten, draaideuren, schuifdeuren, alles is mogelijk en op maat gemaakt. Door een ruime keus aan kleuren, materialen, systemen, spiegels en glas in vele soorten komen zij tot een mooi eindresultaat. Feilloze schuif- en vouwsystemen die uw kastwandruimte op een prettige manier ontsluiten.

In de showroom vindt de geïnteresseerde klant diverse proefopstellingen en mogelijkheden voor volledig geïntegreerde interieurs voor bijvoorbeeld inloopkasten, maatwerk in schuine, krappe of afwijkende ruimtes.

uDe Hazelaar Kastwanden en Parketmeester. Westkadijk 10-12, Nijkerk . Telefoon: 033-2470100. Website: www.dehazelaar.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie