Wim Leeuwis Hairstyling

23 december 2009 om 00:00 Nieuws

De kapsalon was een succes en al gauw moest Wim personeel aannemen om de klanten te kunnen blijven helpen. De jaren verstreken en in 1986 werd er een kapsalon in Amersfoort geopend en in 1989 een kapsalon in Putten. Mea is ondertussen schoonheidsspecialiste en visagie gaan doen. ,,Niet in het hele begin omdat toen de kinderen heel erg klein waren. Dat ben ik later gaan doen,” aldus Mea.

NIJKERK -Na ruim 40 jaar in het vak werd het hoog tijd voor een vernieuwde aanpak. Wim Leeuwis en zijn team zijn verhuisd naar een nieuwe locatie op de Catharinastraat. Van huis uit is Wim Leeuwis opgegroeid met het kappersvak. Na het succesvol afronden van de kappersvakopleiding opende Wim zijn eerste kapperszaak. Wim, van geboorte uit Barneveld, en Mea, die van oorsprong Nijkerkse is, begonnen ruim 33 jaar geleden in het toen nieuwe winkelcentrum Molenplein op nummer 7.

door Maureen van Goethem

De drukte hield aan waardoor een grotere salon in Nijkerk noodzakelijk werd. Deze werd in 1988 gevonden, maar een paar huisnummers verder, namelijk op nummer Molenplein 2. Vanwege het feit dat het Molenplein in de toekomst gesloopt gaat worden, werd uitgekeken naar een nieuwe locatie binnen Nijkerk. Afgelopen november 2009 is de kapsalon verhuisd naar de Catharinastraat 9a en in zijn totaliteit vernieuwd.

Verschillende lijnen

Wim Leeuwis heeft in zijn salon het bekende merk L’Oréal Professionnel. Er zijn een heleboel verschillende lijnen; voor elk haartype wel één. De nieuwste lijn is de ‘Série Nature’. Er wordt tegenwoordig steeds meer aandacht besteed aan de omgeving en het milieu. Dit is terug te zien in hybride auto’s en biologisch voedsel, maar ook in de beautywereld! Daarom heeft L’Oréal Professionnel de ‘Série Nature’ ontwikkeld. Met allemaal ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Wim: ,,Wij willen in onze salon alleen maar kwaliteit. Dus geen concessies doen, maar kwaliteit leveren in het werk en de producten.”

Gastvrijheid

,,Onze salon staat ook bekend om zijn gastvrijheid en ontspannen sfeer. Wij zijn er heel gelukkig mee wat weer leidt tot inspiratie en motivatie. Het moet een feestje zijn om bij ons in de stoel te zitten. Daar willen wij alles aan doen. Vandaar dat wij luie wasunits hebben neergezet, waar heerlijke hoofdmassages gegeven kunnen worde. Vers kopje koffie erbij en een goed gesprek en voîla. Wij heten u van harte welkom in onze salon ”, besluit Leewis uitnodigend.

u Wim Leeuwis Hairstyling Nijkerk. Catharinastraat 9a, Nijkerk. Tel.: (033) 2454620. www.wimleeuwis.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie