Alexander de Vries 1-0; Brian Klaassen 2-0; Arnoud Vrieling 3-0

16 december 2009 om 00:00 Nieuws

NIJKERKERVEEN - Veensche Boys heeft de winnende lijn van vorige week niet door kunnen trekken. In Hierden verloren de Nijkerkerveners zaterdag afgetekend met 3-0.

Al binnen vijf minuten keken de Boys tegen een achterstand aan na een treffer van Alexander de Vries en ook in het vervolg kreeg niemand de indruk dat Veensche Boys het Hierden nog lastig kon maken. Na een half uur vergrootte Hierden via Brian Klaassen zelfs de voorsprong, waardoor de opdracht voor Veensche Boys nog moeilijker werd.

In de tweede helft probeerde Veensche Boys dichterbij Hierden te komen, maar het spel was te pover om aanspraak te kunnen maken op één of meer punten. In de slotfase zorgde invaller Vrieling voor de definitieve beslissing. Door het verlies zijn de bovenste plaatsen voorlopig uit beeld.

Zaterdag heeft Veensche Boys de kans op revanche, want dan staat hetzelfde duel op het programma, alleen dan in Nijkerkerveen. De Boys zullen dan enkele tandjes bij moeten zetten om kans te maken op winst aan de Westerveenstraat vanaf 14.30 uur.

advertentie
advertentie