Vitamine en Bodyshop

9 december 2009 om 00:00 Nieuws

Het is een geconcentreerde bron van vitaminen, mineralen of andere substanties die wetenschappelijk getest zijn. De Vitamine en Bodyshop verkoopt op dit gebied vele verschillende merken. Het ene product is meer gespecialiseerd in één dan het ander. Er is een verschil tussen natuurlijke en synthetische producten.

NIJKERK - Lang fit en actief blijven is een droom van iedereen. Jezelf dagelijks goed verzorgen kan ouderdomskwaaltjes voorkomen. Vitamines en voedingssupplementen kunnen in onze moderne samenleving aanvullen tot een evenwichtige en optimale gezondheid. Met deze extra aanvulling kunnen we ons lichaam optimaal verzorgen. Voor de producten en uiteraard goede voorlichting kunt u sinds half juli terecht bij de Vitamine en Bodyshop aan de Oosterstraat 6a in Nijkerk.

door Maureen van Goethem

Orthovitaal is het eigen merk van de Vitamine en Bodyshop. Er worden bijna alle merken op gebied van voedingssupplementen verkocht. Het bedrijf is al meer dan 25 jaar actief in de voedingssupplementen, zowel in Nederland als daarbuiten. Heeft u meer interesse voor het eigen merk dan kunt u kijken op www.orthovitaal.nl.

Verzorgingsproducten

De Vitamine en Bodyshop biedt u onder andere de verzorgingsproducten van Annemarie Borlind, zoals make-up, zonneproducten, gezichts-, lichaams- en haarverzorging. Eerlijke verzorgingsproducten voor mannen en vrouwen, want ook deze producten zijn 100% natuurlijk.

Daarnaast zijn merken als Lavera en Plante System (huidverzorginglijn op basis van plantaardige ingrediënten ontwikkeld in samenwerking met dermatologen), die ook van biologische herkomst zijn, in de winkel gepresenteerd. Dit zijn voornamelijk natuurlijke producten voor elk huidtype, ook voor de gevoelige huid die absoluut niet getest zijn op dieren. U kunt bij de Vitamine en Bodyshop terecht voor bad- en bodyproducten, zoals shampoo, bodylotion, gezichtsverzorging, enz..

Verjaardag, bruiloft, moederdag, sinterklaas, kerstcadeau, vaderdag, jubileum, kerstpakket of zomaar een cadeautje. De Vitamine en Bodyshop heeft verschillende soorten cadeautjes in verrassende pakketten in haar assortiment. U kunt zelf ook een keuze maken uit een gevarieerd assortiment van mooie producten. Leuk om te geven of te krijgen.

Tenslotte zijn er naast Orthovitaal producten nog tal van andere producten en merken leverbaar. Maar mocht er onverhoopt een product niet voorhanden zijn, dan is het te bestellen. Vandaag besteld, morgen in huis is het motto.

uVitamine en Bodyshop. Oosterstraat 6a, Nijkerk. Tel. 033-2474390

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie