La Bella Rosa is van alle markten thuis

9 december 2009 om 00:00 Nieuws

De naam is ‘La Bella Rosa’ en de onderneming heeft onder die noemer onder meer een kapsalon, nagelstudio en zonnestudio te bieden. De uit Putten afkomstige eigenaresse is de 19-jarige Melissa van Dusschoten. Na het vertrek van de computerzaak is er maar liefst vier maanden gewerkt aan de inrichting van La Bella Rosa.

NIJKERK - Op de Westkadijk tegenover restaurant de Dolle Joncker is een nieuwe beautysalon gevestigd.

door Maureen van Goethem

Melissa was al kapster toen zij besloot uitbaatster te worden van café ’t Pandje. Maar bloed kruipt waar het niet gaan kan en zij besloot een beautysalon te beginnen. Van Dusschoten: ,,Wij zijn met z’n drieën, want op dit moment heb ik twee personeelsleden en hoofdzakelijk doe ik zelf de nagelstudio. Ik wil graag dat de beautysalon open, transparant en hygiënisch is, vandaar dat wij een open keuken hebben gemaakt. De naam van mijn salon heb ik ter plekke met mijn moeder verzonnen.”

Klanten kunnen mét én zonder afspraak naar binnen lopen en u wordt behandelt op een no-nonsense manier. Van Dusschoten: ,,Alle gegevens van onze bezoekers staan in de computer, zodat wij precies kunnen zien wat de klant vorige keer heeft laten doen.”

Het team van La Bella Rosa luistert naar de wensen van de klant. De medewerkers kennen de laatste trends zodat iemand altijd een kapsel krijgt dat perfect past.

De prijzen zijn net zo vriendelijk als zijzelf en dat is natuurlijk mooi meegenomen. La Bella Rosa werkt met het professionele kappersmerk Goldwell dat goed bekend staat om haarverzorgingsproducten.

Nagelstudio

Er zijn veel mogelijkheden bij de nagelstudio: van het klassieke French Manicure en het in alle kleuren laten opbrengen van kunstnagels (met of zonder glitters), bruidsnagels, nail-art (diverse versieringen). Van Dusschoten: ,,Er wordt alleen met kwalitatief hoogstaande producten gewerkt en uiteraard staat hygiëne hoog in het vaandel.”

Een bruine huid ziet er mooi uit en voelt een stuk beter. Helaas zien we de zon niet altijd. Voor vragen of het maken van een afspraak voor de zonnestudio gebruik kan men bellen met La Bella Rosa.

Klanten kunnen ook meedoen aan een spaarsysteem: Twaalf keer knippen, nagels doen of zonnebank krijg je één keer gratis. Cadeaubonnen zijn ook voorhanden en er worden leuke sierraden verkocht. De beautysalon heeft voldoende gratis parkeergelegenheid naast de deur.

u Beautysalon La Bella Rosa, Westkadijk 2 te Nijkerk. Tel. 0332453028.

advertentie
advertentie