Wieger van de Ven 0-1, Maurice van der Wilt 0-2 en 0-3, Stefan Fredriksen 0-4, Niels Vlugt 0-5, Maurice van der Wilt 0-6, Franklin Harmsen..

25 november 2009 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - Sparta Nijkerk heeft zaterdag eenvoudig de vierde ronde van de districtsbeker gehaald. In Elburg werd met 0-7 gewonnen van derdeklasser ESC.

Met een sterk aangepast team trad de Hoofdklasser aan in Elburg, maar het deerde de NIjkerkers amper. Binnen een half uur werd een beslissend gat van 0-3 geslagen, wat in het verdere verloop van het duel gestaag werd uitgebouwd.

Het enig smetje op de plaatsing voor de vierde ronde was toch nog het te weinig benutten van kansen. Als de Spartanen iets scherper waren geweest voor het doel van ESC, was de score veel hoger uitgevallen dan de 0-7 van nu.

Zaterdag staat de beladen streekderby tegen SDC Putten op het programma. Putten doet het de laatste weken uitstekend en zal een lastige opponent vormen voor de oranjehemden. In Putten zal het zaterdag dus zeker geen eenvoudige opgave worden de punten mee naar Nijkerk te nemen. Op de Putter Eng wordt om 14.30 uur afgetrapt.

advertentie
advertentie