‘Leukers’ is nu nóg leuker!

18 november 2009 om 00:00 Nieuws

,,Toen ik een aantal jaren geleden een internetwinkel met tweedehands kleding begon, was dat omdat ik graag -terwijl de kinderen zich op school bevonden- een bezigheid wilde hebben. Inclusief de periode dat ik op de andere locaties zat, is dat al weer ruim vier jaar geleden,” vertelt Melanda.

NIJKERK - ‘Leukers’ is een gemoedelijk en klein kinder- en tienerkledingwinkeltje in het gezellige centrum van Nijkerk. Aan het begin van de winkelstraat Verlaat heeft eigenaresse Melanda Wagenveld haar winkel ‘Leukers’ op koopavond, zaterdag en verder voornamelijk onder schooltijd open. Verkocht zij op de vorige locatie nog veel tweedehands kleding, nu is dat hoofdzakelijk nieuwe collectie kleding voor de leeftijd van nul tot 16 jaar.

door Maureen van Goethem

Naast enkele andere merken verkoopt Melanda de nieuwste collectie van Grunt jeanswear, het nieuwe topmerk uit Denemarken met stoere kleding voor tieners/jeugd van 12 tot 16 jaar, zijn vaak te groot voor kinderkleding en te klein voor de dames/ herenmaten. ,,Dit merk komt uit Denemarken en is een tienermerk voor jongens en meisjes van 8 tot 16 jaar. De collectie bestaat uit stoere hoody’s, longsleeves, blouses enz.. Tieners willen vaak niet meer met moeders in een kinderkledingwinkel passen. Dat is niet cool.”

Grunt lokt graag uit door middel van bedrukking met een statement, een beetje cynisch af en toe. En natuurlijk voor de hedendaagse jeugd best belangrijk een cool design. Tevens heeft Melanda van dit merk jeans in verschillende modellen ingekocht.

Ook voor kleine baby’s

Bij Leukers kunt u ook kleertjes voor uw (te) vroeg geboren baby uitzoeken. “Wij hebben ze al vanaf maar 40. De collectie is bescheiden maar biedt voor die eerste tijd voor ieder wat wils.”

Van het merk Zebra Trends heeft Melanda enkele leuke accessoires ingekocht. Zebra Trends is een jong Nederlands merk dat staat voor creativiteit en originaliteit. Deze eigenschappen worden gecombineerd in ware kunstwerken. Zebra levert tassen, slippers, regenlaarzen, fietstassen en vele accessoires. ,,Wij hebben verschillende trolleys en tassen. De trolley is voorzien van vakjes, bagagebanden en een met klittenband bevestigde beautycase.” Ook van dit merk heeft Melanda paraplu’s ingekocht. Wel nodig in deze tijd van het jaar. ,,Je zou bijna zeggen: ‘Laat het alsjeblieft regenen’, want deze paraplu`s zijn echt het einde.Ze zijn er voor de kleine èn grote dames in diverse kleuren en dus ook een leuk cadeau voor 5 december.”

u ’Leukers’, Verlaat 15, Nijkerk. Tel. 06-33956812. www.leukers.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie