Derby NSC - DVS'33 afgelast

11 november 2009 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - Het duel tussen NSC en DVS'33 werd zaterdag afgelast. Het hoofdveld op de NSC-Burcht bleek onbespeelbaar door de overvloedige regenval.

Het duel tussen NSC en DVS'33 zou het treffen worden tussen twee teams die beide graag de aansluiting willen houden met de top in de eerste klasse. DVS'33 heeft daarbij de doelstelling te gaan voor promotie, waar NSC vooralsnog vasthoudt aan handhaving. Zowel de Nijkerkers als de Ermeloërs staan net achter de topploegen in de middenmoot. Doordat de vier bovenste ploegen zaterdag allemaal wonnen, zijn NSC en DVS'33 verder achterop geraakt.

Komende zaterdag speelt NSC op Urk tegen de gelijknamige voetbalvereniging. De gastheren speelden afgelopen zaterdag ook niet vanwege een afgelasting, maar ze staan duidelijk lager op de ranglijst dan NSC. Niet zozeer qua plaatsen, maar de Nijkerkers verzamelden uit acht duels dertien punten tegen Urk acht. Vanuit het oogpunt van het streven naar handhaving is het voor NSC dus belangrijk de punten zaterdag mee te nemen van Urk. Na de onnodige nederlaag tegen DOS Kampen zullen de speler zeker vanaf de eerste minuut attent zijn. Om 15.00 uur begint het duel op sportpark De Vormt.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie