Kapster Jurriën komt bij u aan huis!

28 oktober 2009 om 00:00 Nieuws

Nadat zij de kappersschool in Leusden had voltooid, heeft zij altijd in kapsalons in diverse regio’s gewerkt. Daar deed zij veel ervaring op, maar na verloop van tijd wilde zij toch iets anders.

NIJKERK - Jurriën Schoenmakers (37) uit Zeewolde is een gediplomeerd allround kapster en is al ruim twintig jaar in dit vakgebied werkzaam.

door Maureen van Goethem

Voor zichzelf begonnen

Zij kwam een aantal jaar geleden in contact met Stylista Nederland. Stylista was een moderne organisatie die gespecialiseerd was in het faciliteren van thuiskappers. Nadat zij, na bijna drie jaar voor deze organisatie gewerkt te hebben, te horen kreeg dat deze er mee ophield, ontstond de mogelijkheid om voor zichzelf te beginnen. ,,Ondertussen had ik al een klantenkring in Nijkerk en Zeewolde opgebouwd,” vertelt Jurriën. ,,Toen ik daar werkte was ik al eigen ondernemer. Ik had dus al een grote zelfstandigheid opgebouwd en was bijvoorbeeld met klantenplanning volledig onafhankelijk. Dit was voor mij ook de hoofdzakelijke reden om door te gaan. Daarnaast biedt dit mij nu vooral veel vrijheid.”

Dankzij de kapper aan huis hoeft de klant de deur niet meer uit. Een complete metamorfose of het onderhouden van het huidige kapsel. Lang, kort, een permanent of een nieuw kleurtje. Jurriën: ,,De prijs is simpelweg lager dan welke kapperszaak ook. Dit is mogelijk omdat ik mobiel ben. De klant wordt lekker geknipt in eigen omgeving. Of het nu overdag of ‘s zaterdag is, dat is geen enkel probleem. Knippen, permanenten, verven, föhnen, highlighten, stylen, bruidskapsels. De thuiskapster is op de hoogte van de laatste trends, en de ontwikkelingen op het gebied van haarstyling. Heren, dames, kinderen, jong en oud; iedereen kan bij mij terecht. ,,Ook voor bijzondere gelegenheden en tegen een scherpe prijs.”

In de pauze

Misschien heeft u hier nog nooit aan gedacht. Maar de thuiskapper kan bijvoorbeeld in de pauze of na werktijd langskomen bij de klant op het bedrijf. Om de medewerkers er weer geknipt uit te laten zien. ,,Of als klanten van mij in een hotel overnacht en ze hebben de volgende dag een belangrijke vergadering of afspraak, dan kunnen ze mij ook bellen om hun haar te doen. Ook voor winkeliers die een modeshow geven ben ik al eens gevraagd. En natuurlijk ben ik op de hoogte van de laatste trends en volg ik regelmatig cursussen.”

uVoor meer informatie of het maken van een afspraak, Jurrien Schoenmakers, tel.: 06 -11220351.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie