Stijl in Huis in Nijkerk

21 oktober 2009 om 00:00 Nieuws

Willemijn komt over als een vrouw die precies weet wat zij wil. Het is inmiddels vijf jaar geleden dat zij haar eerste eigen bloemenwinkel opende. Het begon allemaal met de 4-jarige opleiding Bloemsierkunst die Willemijn heeft gevolgd na de Mavo. Ook een opleiding die je nodig hebt om een eigen onderneming te starten rondde zij succesvol af. Na school is zij thuis, bij haar ouders die een hoveniersbedrijf in Houten hebben, een bloemenwinkel gestart. Toen dat allemaal op pootjes stond is zij doorgestart in Odijk. Na verloop van tijd liep dat ook goed, waarna zij een tweede winkel opende in Leerdam. Omdat zij toch meer wilde dan alleen bloemen en de link van woonaccessoires, meubels naar bloemen kort is, vond zij in De Havenaer een leuk pandje. ,,Deze combinatie is voor mij een compleet plaatje.” In de winkel zijn meubels te zien van onder anderen Søren Lund en accessoires van PTMD. Door het juiste samenspel krijgt de klant een originele en vooral mooie uitstraling in de woonruimte. De oosterse meubels die in de winkel staan zijn afgelopen vrijdag geleverd. ,,De meubels zijn uniek en daardoor direct of op afspraak af te halen. En afhalen is bij ons heel erg makkelijk want er kan vlak voor de deur geparkeerd worden.”

NIJKERK - Willemijn van der Hoeven is als dochter van een hovenier altijd al gek op bloemen, planten, maar ook woonaccessoires geweest. Half september is zij in het diepe gesprongen en heeft begin oktober haar eigen woonwinkel in home & lifestylecentre De Havenaer geopend. Het is een droom die uitkomt, zegt ze zelf. Meubels, accessoires en bloemen uitzoeken, daarmee de winkel inrichten en het contact onderhouden met de klanten vindt Willemijn ‘enorm inspirerend en leuk’.

door Maureen van Goethem

Achter de schermen worden veel bloemstukken voor bedrijven gecreëerd. Een bloemenabonnement is een handige keuze zodat er bijvoorbeeld elke week een nieuw boeket bij de receptie of in de vergaderruimte staat. Maar ook bij verjaardag, jubileum of huwelijk kan Willemijn zich helemaal uitleven. Tevens geeft zij bloemenworkshops in het kader van de lente, zomer, herfst en winter. ,,Dit kan ook in combinatie met een High Tea bij brasserie Kade 10.”

Op vrijdag en zaterdag verkoopt Stijl in Huis verse bloemen op bestelling. Ter plekke kunnen boeketten worden gemaakt naar de wens van de klanten. Voor meer informatie kunt u altijd van te voren even contact opnemen met Willemijn. ,,We hebben exclusieve boeketten, weggevertjes en wat opgemaakte schalen staan. Eventueel kunt een vooraf uw wensen doorgeven zodat het klaargezet kan worden.”

uStijl in Huis, Westkadijk 10-19. Tel. 033-2451840. www.stijlinhuis.com

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie