VW Rijbewijsdag bij Schueler

14 oktober 2009 om 00:00 Nieuws

Er zijn al veel rijscholen die in een Volkswagen lesgeven. Daarom heeft Volkswagen iets ontwikkeld voor de rijschoolhouders en hun leerlingen; een Rijbewijsdag.

NIJKERK - Wie droomt er niet van: de ultieme vrijheid; het hebben van een rijbewijs én een eigen auto. Voordat het zover is moet je wel het rijles- en examentraject door. En dat is iets waar veel mensen nogal tegenop zien vanwege de kosten, de tijd en de stress die dat meebrengt. Volkswagen heeft een rijvaardigheidstrailer ontwikkeld voor Veilig Verkeer Nederland (VVN). Aansluitend is in samenwerking met VVN een landelijke publiekstour opgezet. Half mei is deze publiekstour gestart.

door Maureen van Goethem

Zo’n Rijbewijsdag is uitermate geschikt voor om dealer, rijschoolhouder en leerlingen bij elkaar te brengen. Dan wordt op zo’n dag iets meer aangeboden dan de standaard rijlessen.

Rijbewijsdag

Op zaterdag 17 oktober vindt bij autobedrijf Schueler in samenwerking met Rijschool Roordink en Verkeersschool Remijn de Volkswagen Rijbewijsdag plaats en kan iedereen genieten van verschillende leuke activiteiten. Niet alleen jongeren maar ook hun ouders, kunnen ’rijden’ in een echte Volkswagen Polo rijsimulator waarbij je bovendien 3x kans maakt op 10 gratis rijlessen. Ook Laura Meijerink uit Barneveld heeft onlangs 10 gratis rijlessen gewonnen. Zij kan binnenkort gaan lessen.

In de simulator kun je bijvoorbeeld gevaarlijke invloed van alcohol in het verkeer testen, of bijvoorbeeld een zuinig rijden programma uitvoeren. Alle onderdelen van het rijbewijs kunnen hierin worden gesimuleerd (leeftijd 16+).

Maar ook kun je een ritje in een echte lesauto maken en ook rijden in een vrachtwagen, onder begeleiding van één van de rijscholen (leeftijd 18+).

Er zijn nog meer mooie prijzen te winnen, waaronder een originele Volkswagen Retro Radio en een weekend met de Eos cabriolet met ‘Raad de schade’

Op deze Rijbewijsdag heeft Autobedrijf Schueler een aanbod met een Volkswagen Fox. Inclusief verzekering, exclusief benzine en wegenbelasting is deze auto ook voor de kleine portemonnee met een financial lease constructie bereikbaar. Tenslotte staat er ook een Touran met Park Assist, het automatische inparkeersysteem.

De Rijbewijsdag wordt gehouden op zaterdag 17 oktober van 10.00 - 16.00 uur bij Autobedrijf Schueler, Van Middachtenstraat 2 in Nijkerk. Meer informatie op de website: www.volkswagenrijbewijs.nl.

Op deze website is het ook mogelijk de eerste twee theorie-examens gratis te oefenen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie