Mooi cadeau voor Zilverschoon

30 september 2009 om 00:00 Nieuws

Op 9 september openden Jeroen Doornhof en zijn zus Maaike hun nieuwe zaak. Maaike heeft samen met haar partner Rinko van de Veen slijterij Mitra overgenomen van ras-Nijkerker Henk van de Brink. Broer Jeroen koppelde aan deze opening de officiële opening van zijn partyverhuur. De zaken draaien nu drie weken en het gaat boven verwachting. Maaike: ,,Het is voor ons best spannend, maar we krijgen heel veel en leuke reacties.” Maaike werkt nu full-time als ondernemer. Jeroen, die met zijn zaak vooral kleinere feesten organiseert, studeert daarnaast nog in Wageningen. Jeroen ziet vooral voordelen in de combinatie. ,,Ik lever niet alleen spullen voor een mooi feest. Ik kan klanten nu ook van drank voorzien, dankzij de samenwerking met Mitra Maaike.”

Jonge onderne- mers schenken 3.000 euro NIJKERK - Meer dan 3.000 euro hadden ze aan cadeaus gekregen bij de opening van hun ondernemingen, Jeroen en Maaike Doornhof. Maar het zijn jonge ondernemers ‘met een hart voor Nijkerk’. Zij schonken dit bedrag aan de Stichting Vrienden van Zilverschoon en Sint Jozef. Die er een mooie bestemming voor vond.

door Henk Brinkman

Audio-visuele apparatuur

Bij de opening van hun zaak, drie weken geleden, wilden zij geen cadeaus, maar geld voor een goed doel. Ze kwamen in contact met Bert van Hal van de Stichting Vrienden van Zilverschoon, die wel een bestemming wist voor het geld. Van Hal: ,,We hebben er audio-visuele apparatuur van gekocht. Die is bestemd voor de activiteitenbegeleding in Zilverschoon. Zij kunnen activiteiten filmen en later aan bewoners en hun familie laten zien op een groot scherm.” Wim Petersen van Zilverschoon was ongelooflijk blij met het cadeau.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie